Tokyói egyetemre hogyan tudnék bejutni?
Figyelt kérdés
Sziasztok középiskolás lány vagyok.Szeretnék egy pár kérdésre választ kapni.Én majd Japán egyetemre szeretnék menni,de nem tudom,hogy kezdjek hozzá.Nézegettem Tokyóba iskolákat és megtetszett az egyik,többféle szakok vannak de én ugye még nem tudom eldönteni,hogy melyiket válasszam.. de még van időm.Szóval én azt szeretném kérdezni,hogy ugye abba az iskolába milyen módon tudnék bejutni..?most nem linkelném be az iskolát(iskolákat).De ha esetleg valaki ott tanul vagy ilyesmi..vagy próbálkozott azt szívesen meghallgatom.Vagy,hogy lehet oda pályázni (és mind 1 hogy milyen a középiskolába jártál vagy nem ?). Hozzá tenném szeretnék Japánba élni utána.Előre is köszönöm :)2014. febr. 11. 18:29
1/10 anonim válasza:
Én PhD programokat néztem, azokra relatíve könnyű bejutni (mérnökként). Alapszakokat nem nagyon hirdetnek külföldieknek, de én a helyedben megkeresném az egyik egyetem admissions office-át és megkérdezném, hogy Európából hogyan lehet bekerülni.
Ha semmi nem jön össze, akkor pedig eladod magad mail order bride-nak valami japán faszinak, haha :P
2/10 A kérdező kommentje:
öhömm az utolsó mondatot nem is láttam :O!!! köszönöm, de én az egyetemmel kapcsolatosan szeretnék még válaszokat,de azért köszi a választ..xd
2014. febr. 11. 18:38
3/10 anonim válasza:
sok sikert majd a munkakeresésre szükséged lesz rá
4/10 A kérdező kommentje:
de jo lenne valami hosszú értelmes,kérdésemre válaszolt mondatokat olvasni........
2014. febr. 11. 21:39
5/10 anonim válasza:
"Hozzá tenném szeretnék Japánba élni utána." gondolom abba beletartozik a munkakeresés is
6/10 A kérdező kommentje:
igen persze
2014. febr. 12. 19:20
7/10 anonim válasza:
Két megoldás van: vagy nagyon gazdag vagy, vagy nagyon jó az iskolai teljesítményed. Ha egyik se viszont nem sok esélyt látok rá, de a remény hal meg utoljára.
8/10 A kérdező kommentje:
én csak arra szeretnék választ kapni amit feltettem kérdéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. febr. 13. 19:45
9/10 anonim válasza:
Hívd fel a nagykövetséget, vagy kommunikálj japán egyetemmel. Itt nem úgy tűnik, hogy részletes leírást kapsz majd a folyamatról. Ideje neked is csinálni valamit, ha annyira szeretnél oda jutni.
10/10 anonim válasza:
"Sok sikert a munkakereséshez, szükséged lesz rá" Ezt miből gondolod? Mert sok helyen olvastad hogy a csúnya gaijinokat nem veszik fel sehova? Ha japánban elvégzi az egyetemet, tökéletesen jó esélye van munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!