21/22 A kérdező kommentje:
#20 Azt hiszem, rátapintottál a lényegre.
2015. márc. 27. 22:06
22/22 anonim válasza:
Nem biztos, hogy Neked előnyöd van vagy volt ebből. Ám ahogy többen írták, a gyerekek szülése és felnevelése hozhat olyan látásmód-változást az életedbe, amit most el se tudsz képzelni (nekem nincs gyerekem, és férfiként szülni sose fogok, tehát én se tudom elképzelni).
Aztán az élet lehet enélkül is tartalmas. Ott van Angela Merkel, Európa legbefolyásosabb, legnagyobb hatalmú embere, aki nem egy szépségideál, és az eszével és a kitartásával érte el azt, amit elért. Vagy rengeteg kutatónő, tudósok, orvosok. Lehetsz sikeres valamiben, nem biztos, hogy előnyöd származik abból, hogy nő vagy, ez tényleg inkább a szép nőkre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!