Mit tegyek? Anya olyan ételeket készít amit nem szeretek.
Figyelt kérdés
Pár napja kelkáposztafőzeléket csinált, nem szeretem. Ma rakott krumplit készítet, szeretem de rakott bele kolbászt, nem válogathatom ki. Vagy megeszem az egészet vagy nem eszek. Holnap salátát szeretne csinálni, de mindig fonnyadt gyümölcsből, zöldségből készíti el és csodálkozik miért nem eszem meg. Már nagyon sokszor beszéltem vele de nem érdekli.
14/L
2015. márc. 25. 18:15
11/12 A kérdező kommentje:
Először is ne forgassátok ki a szavaimat!!
A suliba nem ebédelek, mert anya nem fizeti, szerinte rossz a kaja (pedig csak az étlapot látta), szerintem pedig ehető. Anya mindig elsózza, nem süti meg jól, szerintem a tojást nem kéne nyersen megenni. Próbáltam neki segíteni de nem érdekli Zsebpénzt nem kapok, így nem tudok kaját venni
2015. márc. 26. 21:46
12/12 anonim válasza:
ember ha nekem megkéne eni a főzeléket ot hánynám ösze magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!