Nem érzitek azt, hogy teljesen értelmetlen az életetek?
Utolsó válaszoló!
Ha megöli magát valaki, elég rossz helyre kerülhet.És amúgy nem igaz, még SIMÁN lehet valami amitől megváltozik az élete.(lehet jó, vagy rossz)
Szerintem úgy alapjában véve elég értelmetlen az élet. A végén úgyis mindenki ugyanarra a sorsra jut, így vagy úgy. De azt gondolom, épp ezért felesleges is ezen túl sokat rágódni. Most itt vagyunk, megadatott nekünk ez az élet, hát hozzuk ki belőle a legjobbat! Most nem feltétlen arra gondolok, amit a többség "normális életnek" tart (tehát a szokásos iskola-karrier-család-nyugdíj-ennyivolt rendszert). Ha ez tesz valakit boldoggá, nyilván tegye azt. Ha téged más tesz boldoggá, akkor amíg nem ártasz vele másnak, cselekedj aszerint!
Ne a negatív dolgokra koncentrálj, hanem a pozitívakra! Sok apró dologtól is jobb lesz az élet. Nem kell nagy, maradandó dolgokat véghezvinni ahhoz hogy legyen értelme élni - szerintem elég annyi is, ha mindent megteszel, hogy kihasználd az idődet. :)
"Ne a negatív dolgokra koncentrálj, hanem a pozitívakra!"
Egész sokáig én is így gondolkodtam, de már egyszerűen nem bírok. Mára már az egykor pozitív apróságoknak sincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!