Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem érzitek azt, hogy teljesen...

Nem érzitek azt, hogy teljesen értelmetlen az életetek?

Figyelt kérdés

2015. márc. 24. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Ha megöli magát valaki, elég rossz helyre kerülhet.És amúgy nem igaz, még SIMÁN lehet valami amitől megváltozik az élete.(lehet jó, vagy rossz)

2015. márc. 25. 07:25
 12/16 anonim válasza:
11 Hagyjuk már ezt a parasztvakítást. :)) Én elhiszem, hogy jó érzés hinni dolgokban egyébként...
2015. márc. 25. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy alapjában véve elég értelmetlen az élet. A végén úgyis mindenki ugyanarra a sorsra jut, így vagy úgy. De azt gondolom, épp ezért felesleges is ezen túl sokat rágódni. Most itt vagyunk, megadatott nekünk ez az élet, hát hozzuk ki belőle a legjobbat! Most nem feltétlen arra gondolok, amit a többség "normális életnek" tart (tehát a szokásos iskola-karrier-család-nyugdíj-ennyivolt rendszert). Ha ez tesz valakit boldoggá, nyilván tegye azt. Ha téged más tesz boldoggá, akkor amíg nem ártasz vele másnak, cselekedj aszerint!

Ne a negatív dolgokra koncentrálj, hanem a pozitívakra! Sok apró dologtól is jobb lesz az élet. Nem kell nagy, maradandó dolgokat véghezvinni ahhoz hogy legyen értelme élni - szerintem elég annyi is, ha mindent megteszel, hogy kihasználd az idődet. :)

2015. márc. 25. 09:30
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ne a negatív dolgokra koncentrálj, hanem a pozitívakra!"

Egész sokáig én is így gondolkodtam, de már egyszerűen nem bírok. Mára már az egykor pozitív apróságoknak sincs értelme...

2015. márc. 25. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkié értelmetlen.
2015. márc. 25. 18:42
 16/16 anonim válasza:
szerintem ha valaki ezt az érzést érzi, az egy olyan lépcső, ami mindenkinél előbb-utóbb bekövetkezik. Azzal, hogy az életedet értelmetlennek nyilvánítod, egyidejűleg kénytelen vagy megvizsgálni, hogy létezik-e az "életeden" kívül bármi, amit érdemes fenntartani.
2015. márc. 27. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!