Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én sajnálom a Tényleges...

Csak én sajnálom a Tényleges életfogytiglani fegyház büntetésre ítélteket?

Figyelt kérdés

Sajnálom azt, hogy soha többé nem szabadulnak. Szerintem ők is megváltozhatnak. 25 emberről van szó. Bárki lehet jó csak idő kérdése, Embertelen ,hogy halálukig, remény nélkül kelnek fel minden nap. Esélyük sincs a szabadulásukra. Dupla annyi őr vigyáz rájuk ,mint ahány elítélt van.

Jog órán erről beszéltünk, itt van pár ember aki oda került.

Példák ilyen emberekre:

Boi Gyula 1999 májusában, alig két hónappal a büntetés bevezetése után baltával agyonverte alvó családtagjait: élettársát és két kisgyerekét, akik kilenc- és hatévesek voltak.

Bódi Zsolt, aki 2000-ben az Oktogonon egy gyorsétteremben lövöldözött, két embert megölt, kettőt megsebesített.

Nemeskéri Gusztáv négy embert - egy argentin ismerősét, egy díjbeszedőt, egy postást és egy rokont - ölt meg hidegvérrel, pénzért, mire 2003-ban örökre bezárták.

Balástyai rém legalább négy nőt megölt és elásott.

Stb...

2015. márc. 23. 18:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Elég volt elolvasnom, hogy miket tettek azok, akiket elítéltek. Hát, nem sajnálom őket... sőt. Én konkrétan kötéllel jutalmaztam volna a tettüket.
2015. márc. 23. 22:36
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Akiket megöltek azokat is hopp csak úgy vissza lehet hozni az életbe?

Én azt sajnálom, hogy nem egy bányába zárják őket. Addig kell nekik leküldeni kaját amíg jön fel a szén. Ha nem jön, akkor nem kell tovább leküldeni semmit.

2015. márc. 24. 00:02
 23/30 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem provokatív kérdés!
2015. márc. 24. 08:46
 24/30 anonim ***** válasza:
47%

ez viszont nagyon durva

[link]

2015. márc. 25. 13:14
 25/30 anonim ***** válasza:
29%
Én inkább azokat sajnálom, akik önvédelemből megvédték magukat, de ők kerültek börtönbe, mert komoly sérülést okoztak a támadónak. Pl. egyik ismerősömet az utcán megtámadta valaki, ő jól megverte, mert 2 küzdősportban profi, és ő került börtönbe...
2015. márc. 25. 14:23
 26/30 anonim ***** válasza:
47%
van egy ismerősöm, ő nem egyszer ölt embert, és nem bánta meg. Mindenki elfordult tőle, a családja, a felesége, a barátai, egyedül én látogatom a mai napig. Mikor még nem mondták ki a büntetését, előtte ő maga kérte hogy soha ne engedjék ki a fegyházból mert nem tud megváltozni és ha kiengedik újra ölni fog. Soha nem mondta el hogy miért ölt embert, ahogy azt sem hogy miért nem tud megváltozni, de ahogy látom őt havonta, szerintem folyamatosan változik. 14 éve van fegyházban és most 38 éves.
2015. ápr. 26. 14:53
 27/30 anonim válasza:
34%
Kedves 26os remélem még sok 14 évet fog ülni sőt jó lenne ha nem az adófizetők pénzéből kéne etettni.
2015. ápr. 27. 20:41
 28/30 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyeneken kísérletezni kéne.
2017. máj. 13. 17:19
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Tarkón lövetném őket... nem ám fegyház az adófizetők pénzéből... elzárni a világ elől az olyanokat kellene mint te kérdező... fogadjunk, hogy migráns simogató is vagy..
2017. máj. 15. 18:21
 30/30 hungarikum_202 ***** válasza:
Olvasd el újra a tetteiket és válaszolj magad a kérdésedre.
2022. febr. 14. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!