Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én sajnálom a Tényleges...

Csak én sajnálom a Tényleges életfogytiglani fegyház büntetésre ítélteket?

Figyelt kérdés

Sajnálom azt, hogy soha többé nem szabadulnak. Szerintem ők is megváltozhatnak. 25 emberről van szó. Bárki lehet jó csak idő kérdése, Embertelen ,hogy halálukig, remény nélkül kelnek fel minden nap. Esélyük sincs a szabadulásukra. Dupla annyi őr vigyáz rájuk ,mint ahány elítélt van.

Jog órán erről beszéltünk, itt van pár ember aki oda került.

Példák ilyen emberekre:

Boi Gyula 1999 májusában, alig két hónappal a büntetés bevezetése után baltával agyonverte alvó családtagjait: élettársát és két kisgyerekét, akik kilenc- és hatévesek voltak.

Bódi Zsolt, aki 2000-ben az Oktogonon egy gyorsétteremben lövöldözött, két embert megölt, kettőt megsebesített.

Nemeskéri Gusztáv négy embert - egy argentin ismerősét, egy díjbeszedőt, egy postást és egy rokont - ölt meg hidegvérrel, pénzért, mire 2003-ban örökre bezárták.

Balástyai rém legalább négy nőt megölt és elásott.

Stb...

2015. márc. 23. 18:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

úgy kell elépzelni, mint pl egy vadállatot

egy tigrisnek hiába mondanád, hogy Cic cic :)

vagy egy medvének, hog Füles maci

megennének. ők ilyenek. képzelheted milyen gyerekkor állhat mögöttük, hogy ilyenek lettek...

2015. márc. 23. 18:33
 12/30 anonim válasza:
100%
Baromira nem tudom az ilyet sajnálni sőt én szívem szerint élve meggyújtanám szenvedjen csak megérdemil... az ilyen embert az az adófizetők pénzéből tarták el és még igy is jobb sora van mint egy kórházi betegnek ahol moslékot adnak.Romladozó falak között gyógyulnak. Ők meg úgyan bezárva de tévéznek nem penészes falak között élnek.... Nem is értem mit sajnálsz rajtuk??.. Az áldozatokat és azok családtagjait nem sajnálod??..Remélem is hogy nem lesz soha esélyük onnan kijönni..
2015. márc. 23. 18:35
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt sajnálom, hogy életük végéig, évekig etetik, melegítik, ruháztatják stb. őket az én adómból is. Az ilyeneket inkább kinyírnám és pénzből meg támogatnám az árva vagy beteg gyerekeket...
2015. márc. 23. 18:40
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Mit sajnálsz rajtuk? Nincs rajtuk semmi sajnálni való, maguknak csinálták, egyébként is a legtöbb nem teljesen komplett szóval nem tudna úgymond megjavulni. Na és akkor mi van , ha mégis megjavul és normális ember lesz, akkor majd elfelejtjük neki hogy egyébként több embert legyilkolt, és mehet minden a régiben? Nem gondolhatod komolyan. Én azért drukkolok, hogy hozzák vissza a halálbüntetést, ezek nem érdemlik meg az életet, ezek nem emberek hanem állatok.
2015. márc. 23. 18:42
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Az en sogornomet 2012ben olte meg a ferje nyilt utcan fenyesnappal a kislanyuk szeme lattara es "csak"17,es fel ev fegyhazat kapott pedig az ugyesz eletfogytiglant kert ra,es megis erdemelte volna! En nem sajnalom,ott rohadjon meg a hol van
2015. márc. 23. 19:00
 16/30 Vilcsianyuja válasza:
96%
Túl sokat nézted a Remény rabjait. Ami egyébként csúcsfilm, de azért a tényleges életfogytosok közt nem hinném, hogy akadna túl sok ártatlanul elítélt, vagy aki csak egyszer, valami fatális véletlen folytán ölt embert. Inkább az volna a számomra létjogosultsággal bíró kérdés az ilyen esetekben, hogy nem kellene-e bevezetni a halálbüntetést.
2015. márc. 23. 19:04
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
A halálbüntetés marhaság. Naponta kínozni kéne őket, télen nem fűtteni, napokig éheztetni, hagyni hogy a saját szarjukban rohadjanak.
2015. márc. 23. 19:36
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem sajnálom egy kicsit sem.

És te az áldozataikat nem sajnálod???

Pláne a mai hírek után miért is kéne sajnálni az ilyeneket, felújított börtön, felújított vizes blokk, plazma tv-mert joga van????? Mihez????

2015. márc. 23. 20:19
 19/30 anonim válasza:
100%

Szerintem nem csak Te sajnálod ezeket, biztos van még pár hibbant, aki így gondolkodik.

Én azt sajnálom, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés, mert ezeknek az embernek nem nevezhető valakiknek az járna. Főbe lőni vagy villamosszékbe ültetni az összeset, a pedofilokat és gyermekbántalmazókat pedig felakasztani és ott hagyni, had lássa a többi mocskos fajtársa, milyen lesz az életük vége.

2015. márc. 23. 20:36
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnálom őket.
2015. márc. 23. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!