Csak én sajnálom a Tényleges életfogytiglani fegyház büntetésre ítélteket?
Sajnálom azt, hogy soha többé nem szabadulnak. Szerintem ők is megváltozhatnak. 25 emberről van szó. Bárki lehet jó csak idő kérdése, Embertelen ,hogy halálukig, remény nélkül kelnek fel minden nap. Esélyük sincs a szabadulásukra. Dupla annyi őr vigyáz rájuk ,mint ahány elítélt van.
Jog órán erről beszéltünk, itt van pár ember aki oda került.
Példák ilyen emberekre:
Boi Gyula 1999 májusában, alig két hónappal a büntetés bevezetése után baltával agyonverte alvó családtagjait: élettársát és két kisgyerekét, akik kilenc- és hatévesek voltak.
Bódi Zsolt, aki 2000-ben az Oktogonon egy gyorsétteremben lövöldözött, két embert megölt, kettőt megsebesített.
Nemeskéri Gusztáv négy embert - egy argentin ismerősét, egy díjbeszedőt, egy postást és egy rokont - ölt meg hidegvérrel, pénzért, mire 2003-ban örökre bezárták.
Balástyai rém legalább négy nőt megölt és elásott.
Stb...
úgy kell elépzelni, mint pl egy vadállatot
egy tigrisnek hiába mondanád, hogy Cic cic :)
vagy egy medvének, hog Füles maci
megennének. ők ilyenek. képzelheted milyen gyerekkor állhat mögöttük, hogy ilyenek lettek...
Nem, nem sajnálom egy kicsit sem.
És te az áldozataikat nem sajnálod???
Pláne a mai hírek után miért is kéne sajnálni az ilyeneket, felújított börtön, felújított vizes blokk, plazma tv-mert joga van????? Mihez????
Szerintem nem csak Te sajnálod ezeket, biztos van még pár hibbant, aki így gondolkodik.
Én azt sajnálom, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés, mert ezeknek az embernek nem nevezhető valakiknek az járna. Főbe lőni vagy villamosszékbe ültetni az összeset, a pedofilokat és gyermekbántalmazókat pedig felakasztani és ott hagyni, had lássa a többi mocskos fajtársa, milyen lesz az életük vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!