Miért esznek a rendőrök állandóan fánkot?
Figyelt kérdés
Ezek élnek-halnak érte. De Miért szeretik annyira? Hol csokis,lekváros,pudingos és cukrozottat. Amikor meg szolgálat közben az autóban eszik és a rádión jelzést kapnak pl.:rablás történt vagy valami akkor kidobják az ablakon és irány gyorsan a helyszínre.2015. márc. 21. 16:58
11/22 A kérdező kommentje:
Kínálj meg egy (esetleg ismerős) rendőrt egy fánkkal. Hidd el nekem ,hogy ugy fogja enni mint aki sosem evett! Még azt is fogja mondani ,hogy milyen finom.
2015. márc. 21. 20:11
12/22 anonim válasza:
Kérdező, ne legyél már egyszerű :D
Nagyon sok ember szereti a fánkot, ha engem megkínálnak, akkor én is enni fogom és megdícsérem, ha finom, pedig nem vagyok rendőr.
És nem minden rendőr szereti, ez még mindig csak egy filmes klisé. A gluténérzékenyekről meg ne is beszéljünk.
13/22 anonim válasza:
mert egyszerű, bemész a boltba, előre el van készítve, sok van egy dobozban, ott nem is olyan drága.
de tényleg nem kell mindent elhinni ami a filmekben van.
szerintem jelképzeheti néha a rendőrös vicceket is hogy együgyűek.
"Ha kitalálod hány fánkot vettem, tiéd lehet mind a kettő!"
14/22 A kérdező kommentje:
Én úgy képzeltem el ,hogy az őrs tele van többféle fánkkal, egyfolytába azt eszik, mindenkit kínálnak vele, nem bírják megenni,néha kiszárad, beleharapnak majd vissza teszik, a járőrözésre is visznek magukkal stb. De ki tudja talán amerikában más a helyzet?.
2015. márc. 21. 21:05
15/22 anonim válasza:
Valami valóságalapja tuti van a dolognak, de az mint az USA-ban. Ott elterjedtebb lehet(ett) a fánk mint gyors kaja, alapvetően olyan kiszerelésű fánkot nem is nagyon kapni országosan se.
16/22 anonim válasza:
Itt Kispesten a rendőrök a török kajáldákba járnak :D
18/22 anonim válasza:
Azt :D Mondjuk valaki kínait is :D
19/22 anonim válasza:
kérdező, te olyan vagy, mint az egyik vajdasági osztálytársam, az is ilyen hülyeségeket szokott leszűrni a filmekből...
20/22 A kérdező kommentje:
És ő miket szokot leszűrni pl?
2015. márc. 22. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!