Mit tegyek? Holnap lesz az elsó gitárórám és rettegek.
Figyelt kérdés
Holnap lesz életem első gitárórája. Nagyon-nagyon félek, sehova sem tudtam beilleszkedni. Szinte mindig kiközösítettek. A tanárokat ismerem igazi angyalok :)
Oda-vissza 2 óra utazás egy idgen városba, ami nem probléma, de végig fogom izgulni az utat. Nem ismerek senkit az óráról.
Jelenleg 4 cm-es hajam van, ezért nem tudom mennyire fognak elfogadni. Ti mit gondolnátok?
14/L.
2015. márc. 20. 08:47
1/7 A kérdező kommentje:
*egy idegen városba
2015. márc. 20. 08:47
2/7 anonim válasza:
Miért mész, ha ennyire rettegsz? Ez olyan tevékenység, amit örömmel kell végezni. Adj esélyt az örömnek, ne rettegj!
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék menni. Már 3 hónapja erre a napra várok. Attól félek nem fognak elfogadni
2015. márc. 20. 09:11
4/7 anonim válasza:
A régi rossz tapasztalataid itt nem érvényesek. Aki ott lesz az órán, az gitározni akar. Több helyről lesznek ott fiatalok, akik nem ismernek téged, ezért nem lesznek előítéleteik. De ha neked már most vannak, pl. hogy nem fogadnak el, akkor ez rajtad is látszani fog, éppen az fog történni, amitől félsz. Légy bátor, nyitott, olyan, amilyen szeretnél lenni. Ha ilyennek ismernek meg, akkor el fognak fogadni. Csak rajtad múlik. Mosolyogj, beszélj érthetően és hangosan, nyugodtan elegyedj szóba a többiekkel. Menni fog!
5/7 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy a gitározás milyen jó kikapcsolódás lehet, ha egyszer beletanulsz. Jobban fogod tőle érezni magad. Legyél nyitott és barátságos, és el fognak fogadni. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Szavakkal nem lehet leìrni azt az érzést hogy milyen fantasztikus volt. Mindenki NAGYON-NAGYON kedves, aranyos, jószìvű stb. szóval imádom őket <3
2015. márc. 21. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!