Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beleőrültem! Mit tegyek?

Beleőrültem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

lassan negy honapja vagyok depresszios

A csaladom nem torodik velem.Nincs kommunikacio koztunk.Semmit se tudnak rolam es nem is latom azt,hogy szeretnenek tobbet tudni.Az egyetlen funkcio amit betoltenek az eletemben,az a zsebpenz kiadasa es a neveles leszidos resze.

Gyulolom magam kivul..de legfokeppen belul.

Stresszel az iskola, nem tudok megfelelni a sajat elvarasaimnak(jegyek kapcsan).Nincs motivaciom.

Ezek utan ugy ereztem,hogy szeretnek segiteni legalabb masoknak,hogy ok ne eljek ezt at.Lattam,hogy rosszul volt(mentalisan) ket ismerosom,szoval probalgattam oket egy picit vigasztalni.Nem,hogy egy koszonomot nem kaptam,meg nekem kellett kuzdenen azert,hogy beszelgessenek velem!

Az egeszet csak az koronazta meg,hogy lattam a "kiszemeltemet" egy gyonyoru lannyal kezenfogva jarni.

Szornyen erzem magam.Nem latok mas kiutat,mint az ongyilkossag.

2015. márc. 20. 00:10
 1/3 anonim ***** válasza:

olvass a pozitív gondolkodásról

Titok c könyv

2015. márc. 20. 00:12
 2/3 szupero válasza:

Szép... Aki egyszer ide jut az nem fog menekülni az ilyesfajta gondolatoktól. Voltam depressziós megbuktam 2szer is iskolában 6 év alatt végeztem el a középiskolát... Ami nekem bevált biztattam magam a jobb élet kialakítására és minél jobban fájt élni annál jobban küzdöttem az élésért. Először is gondolj el kis dolgokat amiket el akarsz érni tudom nagyon nehéz mert ilyenkor motiválatlan az ember.

Először is minden reggel mond azt hogy szép ez a reggel és szeretek élni. hülyén hangzik de hatásos

Másodszor próbálj ellazulni mindenki másképp teszi ezt jóga zenehallgatás rajzolás bármi ami ellazít. Meg kell szabadulnod a görcsös élettől ami elsötétít mindent körülötted és olyan emberré tesz akit utálsz.

Harmadszor ne ragaszkodj olyan emberekhez akik szeretetéért küzdened kell és hálátlanok mert tőlük nem kapod meg azt a kellő szeretetet amire szükséged van.

Negyedszer szólíts le ismeretlen embereket és álld e miatt a pofonokat mert könnyen megeshet hogy elküldenek messzire vagy kicsúfolnak de mivel neked új emberekre van szükséged akik barátaid lehetnek keresned kell őket.

Ne add fel az élet szép dolgokat tartogathat én soha nem gondoltam volna hogy ennyire jó barátaim lesznek és boldog leszek az életben csak az ő segítségükkel.

A szüleim is máshogy kezeltek miután pozitívabban éltem jobb jegyeket hoztam haza mint az 1-2-1-2-1-2. Próbálj segíteni nekik és elfogadni azt amit szeretnének ha te segítesz ők is fognak. reményeim szerint. ha már bizonyítottál nekik könnyebben tudsz majd közeledni feléjük. A felnőtt élet még keményebb ezt állíthatom meg kell értened hogy az hogy neked zsebpénzt tudjanak adni keményen dolgozni kell. A tanulás ehez képest kikapcsolódás.

Küzdj változz és változtasd meg a gondolkodásod és a magadról alkotott képet nézz motivációs videókat vagy bármit ami pozitív üzenetet sugároz feléd foglald el magad mindig. Sok sikert az élethez légy boldog ember és élj!

2015. márc. 20. 02:05
 3/3 anonim ***** válasza:

A 2-eshez még annyit tennék hozzá hogy tojd már le a jegyeket! Az életben senki de senki nem fogja megkérdezni hogy hanyast kaptál a suliban! Bármit is tanulsz szakma éretségi bármi csak az a lényeg hogy a papír meglegyen! És kész! Sok stréber osztálytársam végigtanulta a sulis éveket mint a hülye! Én semmit nem tanultam csak épphogy átmentem mindenből! Semmivel nincsennek előrébb mint én! Ugyanolyan papírjuk van mint nekem! Közmunkára járnak sokan és eddig jutottak! Nekem legalább van egy aránylag elfogadható munkahelyem! Nem a legjobb de elfogadható! Szóval csak az számít hogy a papír meglegyen és emiatt ne stresszeld magad és hogy talpraesett legyen az ember az életben! Ismerek pár diplomás embert akinek hiába van diplomája mégis baromi életképtelenek!

És az öngyin ne gondolkozz mert felképellek!

Örülj neki hogy nem vagy béna nyomorék és nem vagy más segítségére rászorulva! Hogy van mit enned van fedél a fejed felett és hogy vannak még szüleid! Olyanok amilyenek de vannak! Sok más testileg fogyatékos embertől lenne mit tanulnod akiknek minden nap meg kell küzdeni komoly gondokkal és mégis olyan akaraterő és élniakarás bennük hogy mindenki példát vehetne róluk!!!!!!!

Szóval légy pozitív örülj minden apróságnak és ne a világvégét lásd!

2015. márc. 20. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!