Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális, hogy egy rendőr...

Az normális, hogy egy rendőr azt mondta nekem, hogy "Ezt nem kellett volna szépségem! "?

Figyelt kérdés
Ma történt velem, hogy piros lámpánál álltam a zebra előtt, szemben a másik oldalon pedig 2 rendőr, egy idősebb és egy fiatalabb. Én pedig nem vártam meg, hogy zöldre váltson, átmentem a piroson gyalog, de nem jött autó sokáig egyébként. Mikor odaértem a másik oldalra, akkor az idősebb pasi mosolyogva azt mondta: Ezt nem kellett volna szépségem! A fiatalabb csak nevetett. Így kell viselkednie egy mai rendőrnek? 17/ lány vagyok egyébként, és vidéki nagyvárosban történt.

2015. márc. 19. 20:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
52%

"tuti, hogy egy kis "senkinek" nézi a csajt"

És igaza van. Egy 17 éves csaj valóban egy kis senki, aki a szépségén kívül SEMMIT nem tud letenni az asztalra, de az a szépség is pont elég, ha szép az élet fényesre nyalja a fenekét.

2015. márc. 21. 12:08
 22/27 anonim ***** válasza:
#21, te 17 évesen Nobel-díjas voltál, vagy mi?
2015. márc. 21. 13:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Van ahol büntetnek, pláne ha rendőr előtt megy át.
2015. márc. 21. 14:10
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

"#21, te 17 évesen Nobel-díjas voltál, vagy mi?"

Természetesen nem, egyszerű gimnazista voltam egy viszonylag jó gimiben, és ennek megfelelő egóm is volt, ellentétben a tipikus fiatal csajokkal, akik két szalmaszálat képtelenek keresztbe tenni, de akkora az egójuk, mintha ők találták volna fel a rák ellenszerét, vagy mintha most nyertek volna olimpiát.

2015. márc. 21. 18:02
 25/27 anonim ***** válasza:

Én azért nem egy-két százalékra tenném a szorgalmas lányok arányát (elég nagy minta állt rendelkezésre, a 80 fős gimis évfolyamunkon 12-en voltunk fiúk, és a többi évfolyam is ilyen volt). De lehet, hogy nálatok másképp alakult az arány.

De ha valaki keveset is tett le az asztalra, az nem jelenti azt, hogy innentől ő egy senki és bárki úgy beszél vele, ahogy akar. A nagyon alap tisztelet mindenkinek jár, férfinak, nőnek, fiatalnak, idősnek. Ez nem azt jelenti, hogy felnézek rá, nem azt, hogy elismeréssel gondolok az életben elért eredményeire, csak annyit, hogy tudok hozzá emberként, nem leereszkedően szólni.

2015. márc. 21. 18:32
 26/27 anonim ***** válasza:
70%

„Én azért nem egy-két százalékra tenném a szorgalmas lányok arányát”

Ó a gimi… A gimi másról sem szól csak humán baromságok beseggeléséről. A nők pedig SOKKAL könnyebben magolnak be bármit, mert kissé eltérő az agyuk felépítése, sokkal nagyobb hyppocampussal rendelkeznek. Ráadásul a középiskolai képzés iszonyatosan humán dominanciájú. Gyakorlatilag a középiskolai képzés nőkre van optimalizálva, nem csoda, hogy jobban tudnak teljesíteni. De érdemes megnézni a matematikát, fizikát, kémiát, a való életben leginkább hasznos tárgyakat, ha ezeket kellett tanulni, oda is volt a lányok szorgalma.

”De ha valaki keveset is tett le az asztalra, az nem jelenti azt, hogy innentől ő egy senki és bárki úgy beszél vele, ahogy akar. A nagyon alap tisztelet mindenkinek jár, férfinak, nőnek, fiatalnak, idősnek.”

A csaj átment a rendőr szeme láttára a piroson. Gyakorlatilag sz.rt bele a szabályokba, sz.rt bele a hatóság jelenlétébe, semmibe vette a rendőrt, és még neki áll feljebb, amikor a hatóság megemlíti, hogy ezt talán mégsem kéne?! Tipikus fiatal nő mentalitás MINDENT a külsejével old meg, MINDENT, de azért vérig sértődik ha ezt szóvá teszik neki, arról nem is beszélve, hogy ez a sz.runk a szabályokra, mert csodaszép tündérkirálykisasszonyok vagyunk, és nekünk mindent szabad mentalitás is nagyon jellemző.

2015. márc. 22. 12:43
 27/27 anonim ***** válasza:
ha ilyen önérzetes vagy jelentsd fel a felettesénél a rendőrt ,hogy úgy szólított "szépségem" miután nem büntetett meg egy szabálytalanság miatt. Jó nagy derültség lenne az őrsön. Vagy ott helyben ki kellett volna kérni magadnak a megszólítást. Azt a néhány 10 ezret simán megérte volna :D Utólag szenvedni itt ezen,nem érdemes.
2015. márc. 23. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!