Az normális, hogy egy rendőr azt mondta nekem, hogy "Ezt nem kellett volna szépségem! "?
Figyelt kérdés
Ma történt velem, hogy piros lámpánál álltam a zebra előtt, szemben a másik oldalon pedig 2 rendőr, egy idősebb és egy fiatalabb. Én pedig nem vártam meg, hogy zöldre váltson, átmentem a piroson gyalog, de nem jött autó sokáig egyébként. Mikor odaértem a másik oldalra, akkor az idősebb pasi mosolyogva azt mondta: Ezt nem kellett volna szépségem! A fiatalabb csak nevetett. Így kell viselkednie egy mai rendőrnek? 17/ lány vagyok egyébként, és vidéki nagyvárosban történt.2015. márc. 19. 20:42
1/27 anonim válasza:
Igaza volt. Főleg, hogy rendőr előtt szabálytalankodtál. Ha nagyon szemét akart volna lenni, akkor megbüntet.
2/27 anonim válasza:
jobb lett volna, ha azt mondja, hogy "akkor 50ezer lesz"???
3/27 anonim válasza:
Uhh, úristen, EMBERIEN VISELKEDETT!? Te jó ég! Apokalipszis. Remélem legközelebb azt mondja, hogy "ez a manőver 20000 lesz, puncus". Na akkor majd felháborodhatsz, puncus.
4/27 anonim válasza:
Jézusom, hát ha ott áll a zsernyák, akár jön autó, akár nem, lehetett volna annyi eszed, hogy megvárod a zöldet. Ha nem volt, akkor az eszedet nem dícsérhette...
Összeteheted a két kezedet, hogy nem büntetett meg, szüleid biztos örültek volna egy 30-40-50 ezres csekknek.
5/27 anonim válasza:
Jobban örültél volna egy büntetésnek???
6/27 anonim válasza:
sőt igazán azt kellett volna, hogy 50 ezer, és tuti elkezdtél volna hisztizni, akkor meg előállíthattak volna a helyi kapitányságra, és akkor apuka anyuka ott átvehet, meg a csekket is....
7/27 anonim válasza:
Nem kell így viselkednie "egy mai rendőrnek" , igazából azonnal meg kellett volna bírságolnia. Akkor boldog lettél volna és dicsérted volna őket?
8/27 anonim válasza:
"Most 50e, vagy elintézhetjük egy mélytorkossal is drága!"
Ennek biztos jobban örültél volna!
9/27 anonim válasza:
Ha csak simán elnézi a szabálytalankodást, abból semmi haszna nem származik. Így inkább megengedte magának, hogy megtoldja a mondókát egy "szépségem"-mel. Hogy ennyivel is szebb legyen a napja, hogy benyöghetett egy roppant férfias "bókot" egy fiatal lánynak. Ha civilben van, egy páran már felpofozták volna egy ilyen toldásért. Szánalom. Te pedig legközelebb jobban figyelj, mit csinálsz és kinek a szeme előtt. Ne hozz hatalmi helyzetbe másokat, ha nem muszáj.
10/27 anonim válasza:
Tanulság ha rendőr vagy az ilyen libákat szimplán meg kell bűntetni. Rendes volt, elengedett és mégneked áll feljebb?!
És nem így kell viselkednie. Ha rendesen végezné a dolgát, akkor ott helyben ment volna a bírság. Ggyakorlatilag azért lettél csak elengedve, mert fiatal, csinos nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!