Az normális, hogy egy rendőr azt mondta nekem, hogy "Ezt nem kellett volna szépségem! "?
nekem meg a NAV-nál mondták az őrök hogy "ügyintéző segíteni fog frankón"
nem tisztelik a fiatal nőket.
egyszer egy srác magyarázta el, hgy azért mert úgy sem kaphatnák meg, így inkább beszólnak, szemetek, gyökérkednek az emberrel, mert úgy sem tehetünk semmit(habár én bepanaszoltam az igazgatóságnak, de semmi válasz).
"nem tisztelik a fiatal nőket."
Miért mi a francot kellene rajtatok tisztelni. 95 százalékotok a szépségén meg a hatalmas egóján kívül semmit nem tud letenni az asztalra. Az elért sikereitek jelentős része is egyedül a cuki pofi érdeme, nem pedig a munkáé és a kitartásé. Elenyésző az olyan fiatal nő akiben lenne bármi tiszteletreméltó.
"habár én bepanaszoltam az igazgatóságnak, de semmi válasz"
A kifejezett gonoszságról és elkényeztetettségről nem is szólva. Beszólt a biztonságiőr, húúú rúgassuk ki. Tipikus fiatal csaj mentalitás. Persze te nem tudos mi egy munkahely értéke, gondolom életedben nem kellett normálisan dolgoznod. Varázspunci mindent megold.
Neeem, az ilyen panaszokon baromi jókat szoktak nevetni. Nagy az isten állatkertje...
A rendőr semmi rosszat nem tett, enyhén túlreagálod. Lelked rajta. Majd felnősz.
Függetlenül a szabálytalanságtól nem oké, hogy random ember (itt a rendőr) úgy beszél hozzád, mintha a barátnője vagy felesége lennél. De lehet, hogy csak engem szocializáltak úgy, hogy csak a páromat hívjam szépségemnek, más nőt pedig ne.
24/F
ez nem bók, hanem beszólás(pl merne ilyet mondani a főnökének, vagy egy befolyásos ember feleséének?)
de hülyék itt sokan..
Ez beszólás??? Te vagy a helikopter, nem a többiek.
Akkor legközelebb: hölgyem, ez ötvenezer forint lesz, itt írja alá...
Ez beszólás. Az eszem megáll...
amúgy is elengedte volna, nem szokat zebrán büntetni, nem bevett gyakorlat, hogy úgy mondjam.
ezt a jelzőt egy prostituáltnak is mondhatná, ha így hivatalból használja..minősítést jelent, tuti, hogy egy kis "senkinek" nézi a csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!