Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális, hogy egy rendőr...

Az normális, hogy egy rendőr azt mondta nekem, hogy "Ezt nem kellett volna szépségem! "?

Figyelt kérdés
Ma történt velem, hogy piros lámpánál álltam a zebra előtt, szemben a másik oldalon pedig 2 rendőr, egy idősebb és egy fiatalabb. Én pedig nem vártam meg, hogy zöldre váltson, átmentem a piroson gyalog, de nem jött autó sokáig egyébként. Mikor odaértem a másik oldalra, akkor az idősebb pasi mosolyogva azt mondta: Ezt nem kellett volna szépségem! A fiatalabb csak nevetett. Így kell viselkednie egy mai rendőrnek? 17/ lány vagyok egyébként, és vidéki nagyvárosban történt.

2015. márc. 19. 20:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7%

nekem meg a NAV-nál mondták az őrök hogy "ügyintéző segíteni fog frankón"

nem tisztelik a fiatal nőket.

egyszer egy srác magyarázta el, hgy azért mert úgy sem kaphatnák meg, így inkább beszólnak, szemetek, gyökérkednek az emberrel, mert úgy sem tehetünk semmit(habár én bepanaszoltam az igazgatóságnak, de semmi válasz).

2015. márc. 20. 00:50
 12/27 anonim ***** válasza:
18%

"nem tisztelik a fiatal nőket."

Miért mi a francot kellene rajtatok tisztelni. 95 százalékotok a szépségén meg a hatalmas egóján kívül semmit nem tud letenni az asztalra. Az elért sikereitek jelentős része is egyedül a cuki pofi érdeme, nem pedig a munkáé és a kitartásé. Elenyésző az olyan fiatal nő akiben lenne bármi tiszteletreméltó.

2015. márc. 20. 02:40
 13/27 anonim ***** válasza:
40%

"habár én bepanaszoltam az igazgatóságnak, de semmi válasz"

A kifejezett gonoszságról és elkényeztetettségről nem is szólva. Beszólt a biztonságiőr, húúú rúgassuk ki. Tipikus fiatal csaj mentalitás. Persze te nem tudos mi egy munkahely értéke, gondolom életedben nem kellett normálisan dolgoznod. Varázspunci mindent megold.

2015. márc. 20. 02:43
 14/27 anonim ***** válasza:
59%

Neeem, az ilyen panaszokon baromi jókat szoktak nevetni. Nagy az isten állatkertje...

A rendőr semmi rosszat nem tett, enyhén túlreagálod. Lelked rajta. Majd felnősz.

2015. márc. 20. 08:21
 15/27 anonim ***** válasza:
16%

Függetlenül a szabálytalanságtól nem oké, hogy random ember (itt a rendőr) úgy beszél hozzád, mintha a barátnője vagy felesége lennél. De lehet, hogy csak engem szocializáltak úgy, hogy csak a páromat hívjam szépségemnek, más nőt pedig ne.

24/F

2015. márc. 20. 11:27
 16/27 anonim ***** válasza:
Fogd fel bókként.
2015. márc. 20. 15:46
 17/27 anonim ***** válasza:
83%
Elengedték a büntetésedet, és még bókoltak is? Az a szemét rendőr, hogy menne el a fenébe!
2015. márc. 20. 19:27
 18/27 anonim ***** válasza:
29%

ez nem bók, hanem beszólás(pl merne ilyet mondani a főnökének, vagy egy befolyásos ember feleséének?)

de hülyék itt sokan..

2015. márc. 20. 21:17
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

Ez beszólás??? Te vagy a helikopter, nem a többiek.

Akkor legközelebb: hölgyem, ez ötvenezer forint lesz, itt írja alá...

Ez beszólás. Az eszem megáll...

2015. márc. 21. 09:49
 20/27 anonim ***** válasza:
25%

amúgy is elengedte volna, nem szokat zebrán büntetni, nem bevett gyakorlat, hogy úgy mondjam.

ezt a jelzőt egy prostituáltnak is mondhatná, ha így hivatalból használja..minősítést jelent, tuti, hogy egy kis "senkinek" nézi a csajt

2015. márc. 21. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!