Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Írnátok nekem egy top 10es...

Írnátok nekem egy top 10es listát a mindennapi problémáitokról?

Figyelt kérdés
fontossági sorrendben, kezdve a legnagyobb problémával.

2015. márc. 17. 18:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
"Írunk mindig" :DDDD Ez eddig a legjobb.
2015. márc. 17. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

1. Nem fejezhetem ki a szeretetemet a legcsodálatosabb ember felé, akivel valaha találkoztam.

2. Fogalmam sincs, hogy mi az élet értelme.

3. A környezetemben nincsenek olyan emberek, akikkel beszélhetnék arról, ami érdekel.

4. Nem tudok elképzelni magamnak olyan foglalkozást, ami boldoggá tenne, és pénzt is lehet vele keresni.

5. Éppen nincs munkám (de amikor van, az is csak arra jó, hogy kevesebb időm legyen az 1.-re gondolni)

6. Nem értem, hogy miért nem találták még fel a fogvisszaépítő fogkrémet.

7. Elfogyott a fogkrém.

8. Nem jön ide a macska, pedig hívtam.

9. Ideragadtam a géphez.

10. Azt hiszem, semmi bajom nem lenne, ha az elsőt meg tudnám oldani.

Jó ez a kérdés. Neked, kedves kérdező?

2015. márc. 17. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagyok. E mellett minden egyéb problémám semmiségnek tűnik.
2015. márc. 17. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

1. Az asszonykám kemóra jár fiatalon.

2. ???

2015. márc. 17. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:

1. Nincs olyan mellettem, akivel megoszthatnám kisebb-nagyobb élményeimet.

2. Nincs olyan, akinek adok a szavára és csesztet, hogy tegyem a dolgomat mikor megtántorodom, vagy pillanatnyilag beleunok valamibe, ami a javamat szolgálja.

3. Ahelyett, hogy gyorsan elvégeznék egy feladatot, addig halasztom, míg -utóbbi időben- nemhogy összecsapva, hanem abszolút nem csinálom meg.

4.Iszonyat rühellem a rokonomat, akivel együtt élek, pedig végtelenül jóindulatú, de hányok..röviden.

5. Nem tudom milyen igazi párkapcsolatban élni, így a barátnőimtől is eltávolodtam, hiszen lemaradtam.

6. Ha nem tudok elvonatkoztatni az eddig felsoróltaktól, igencsak meglátszik a fellépésemen..ami így igazából lelépés :D

7. Idén léptem a 3. dohányzó évembe, amitől már szétmegy a torkom, plusz amolyan szégyelem, de mégse szokom le.

8. Öm facebook függő vagyok.

9. Mindenhonnan elkésem..bár ez engem nem zavar annyira, ők bosszankodnak, nekem csak emiatt kellemetlen :D

10. Részben át akarom szabatni magam

2015. márc. 18. 02:18
 16/17 anonim ***** válasza:

1. halványlila segédfogalmam sincs, el tudok-e majd helyezkedni diploma után, normális fizetéssel (sajnos félek attól, hogy el fogok hasalni állásinterjúkon, eddig kifejezett interjúhelyzetben mindig elbuktam, és még csak azt sem tudom, mit rontottam el)... pláne a szakmámban.

2. nincs elég pénzem néha-néha kimozdulni és a hobbijaimhoz

3. egyre rondábbnak látom magam

4. a családom totál diszfunkcionális, minden hülyeségért ordítanak velem, öcsémmel kivételeznek, ha valamit kérek, ordítva utasítják el, közben mártírkodnak, hogy mennyire mindent megtesznek értem; gimiig tiszta lelki terrorban éltem, azóta annyi változott, hogy visszaszólok, ha nagyon bunkók

5. szeretnék már összeköltözni a párommal, meg majd utána esküvőt, csak a körülmények miatt még várnunk kell

6. valahogy rá kellene magam vennem arra, hogy azokon a napokon, amikor semmi dolgom nincs, ne délig fetrengjek az ágyban

7. nincs kedvem szakdolgozni, de muszáj

8. fogynom kellene

9. minden téren túlvállalom magam... ez olyan téren a legidegesítőbb, amikor nem olyan dolgokról van szó, amelyek a megélhetésemhez szükségesek, hanem csak amiatt, hogy megfeleljek magamnak, és műveltnek tudhassam magam... és nem fogok tudni ennek megfelelni, így meg folyton csalódok (ennyi meg ennyi könyvet olvassak el, heti 1 film minimum - mivel nem vagyok egy óóóóriási filmnéző, ez nálam igenis sok :D - stb.)

10. ez amolyan "lehet, probléma lesz belőle"-dolog... anyósjelöltem elég érdekes figura, a tipikus belekotnyeleskedős típus... mivel nem akarok balhét (főleg, hogy párom még vele él), nem veszekszem, vitatkozom vele, amikor hülyeségeket beszél meg olyan dologba pofázik bele, amihez nincs köze, de előre félek, mi lesz, ha már együtt élünk majd a párommal, közös háztartásban, amit nem meózhat le... mondjuk szerencsére kedvesem karakán férfi, ő úgy leteremti az anyját ilyenkor, mint a huzat, de magamról nem tudom, meddig bírom az "iiiigen, mama"-féle alibibólogatást, mert ismerem magamat, és van egy pont, amikor robbanok

2015. márc. 18. 13:38
 17/17 anonim ***** válasza:

1. Félek, hogy nem végzem el a sulit, kirúgnak. A jövőm.

2. Módszertani tárgyak.

3. Önbizalomhiány.

4. Ezenkívül nincs különösebb problémám. :D

2015. márc. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!