Erős barátságról szóló, mindennapi történetek érdekelnének. Írnátok nekem ilyeneket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kerestem ilyen történeteket az interneten, és sajnos csak nyálas, giccses, utópikus írásokba futottam bele. (amikben sokszor a gyerekek olyan szónoklattal álltak elő, hogy egy erre az irányra képzett felnőtt is elbújhatna. no comment!) Nem kell világmegváltás, csak mindennapi apróságok, amikkel színesebbé tették az életedet a barátaid. Előre is köszönöm a fáradozást. :)2014. szept. 13. 19:23
1/1 anonim válasza:
Egy erős barátságban nem ritka, hogy pont akkor csörög a telefonon a barát mikor a másiknak a legeslegnagyobb szüksége van rá és a személyére, ráadásul úgy, hogy semmit nem mondtál neki.
No már most ez nem egyszer fordult elő, oda-vissza az évek során:)
Ennél többet nem árulhatok el sajnos,de több mint tíz évnél régebbi barát az illető és számtalanszor bizonyított emberileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!