Iskolások, lehet hülye kérdésnek hangzik, de ti szoktatok tesizni ha megvagytok fázva?
Figyelt kérdés
Mert az én osztályomban néha nem szoktak a lányok ha megfáztak,én ritkán vagyok,de akkor elég rossz,szóval lehet én se akarnék még tornázni is...2015. márc. 16. 11:39
1/6 anonim válasza:
Tényleg hülye kérdés. ha taknyod-nyálad egybefolyik, inkább maradj otthon és feküdd ki, ne fertőzz meg bent mindenkit. Ha meg kibírható és levegőt is kapsz, úgy simán lehet tesizni.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja,nem vagyok megfázva,csak kérdeztem.Egyébként még jó hogy kap levegőt az ember ha megvan fázva,anélkül nem sokáig élne.
2015. márc. 16. 12:07
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem maradtam soha otthon akkor ha meg voltam fázva,mert erre az orvosom nem ad igazolást,max ha lázas is vagyok.
2015. márc. 16. 12:17
4/6 anonim válasza:
Nálunk a tanár egyedül úszás alól adott felmentést ha megvoltunk fázva, tornázni ugyanúgy kellett rendes torna órán ha akartunk ha nem. Ha annyira betegek voltunk akkor hazazavartak minket suliból amikor tényleg látszott rajtunk hogy taknyunk nyálunk egybe, hangunk alig, és figyelni is alig tudunk a betegség miatt. Engem se írt ki az orvosom sima megfázás miatt, egyedül arra az órákra adott igazolást amikor ott voltam nála, írt fel gyógyszert és utána már mehettem is iskolába. Ha lázam volt vagy hőemelkedésem akkor 2-3 napra kiírt szó nélkül, de ez ritka volt.
6/6 anonim válasza:
Meg vagyok fázva három szóba írandó, mert az igekötő (meg) és az ige (fázva, fázik) között van egy másik szó is. Nem az tartozik egybe, hogy megvagyok, csak akkor, ha más értelemben használod.
Szerintem azok a lányok sincsenek mindig megfázva, amikor nem tornáznak, csak nincs kedvük hozzá. Elég baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!