Ez nem óriási bunkóság?
Én veszem a fáradtságot és legjobb tudásomat bevetve válaszolok itt az oldalon, sőt még utána is olvasok, hogy nehogy félrevezessem az illetőt.
Erre nagyon sokan még annyit se rebegnek, hogy fapapucs, nemhogy köszönöm!
szívesen segítek és osztom meg másokkal, amim van, de így lassan elmegy tőle a kedvem
sajnálom, hogy a válaszolók is hozzám hasonlóan látják ezt a dolgot, de mindenesetre jó, hogy írtatok, köszönöm
"szívesen segítek és osztom meg másokkal, amim van, de így lassan elmegy tőle a kedvem"
Ez lehet a baj. Ne várj érte semmit, köszönetet sem, ha ezt nem tudod megemészteni, akkor ne válaszolj. Nekem sem kellemes, ha valamibe időt és energiát fektetek, és még csak egy "köszi"-t sem vetnek oda, de általában erre számítok. Ha mégis megköszönik, akkor csoda történt. Nekem inkább az szúrja a szememet, hogy nem a válasz hasznosságát, hanem a népszerűségét pontozzák, és ez alapján kapok százalékot. Aztán ha emiatt alacsony a százalékom, nehezen hisznek nekem, akkor is, ha a jó választ mondom.
látod 6., te is azt írod, hogy rosszul esik, ha valaki nem köszöni meg azt, amit érte tettél és ezzel még nagyon sokan ugyanígy vannak
bár abban igazad lehet, hogy manapság csodaszámba megy, ha valaki megteszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!