Hogy lehet egy jól szituált nő ennyire bunkó? Ti mit csinálnátok?
Egy barátnőmmel sétáltunk, mikor odajött hozzánk egy kulturáltnak tűnő, jól öltözött, kb. 40 éves nő. Hogy segítsünk neki, mert a kocsijával a sáros részre parkolt és beragadt. Mondjuk, hogy ne haragudjon, szívesen segítenénk, csak hát mindketten szép cipőben vagyunk (magassarkú). De csak győzköd: neki nagyon fontos sietnie, gyerekért kell mennie az oviba. Hát jó, akkor próbáljuk meg. A nő beszáll a kocsiba, mi toljuk, de persze összevissza csúszkálunk és egy csomó fű meg sár ragad a cipőnkre. Aztán egyszer csak megindul a kocsi, a nő meg kikanyarodik az útra és elhúz. Semmi köszönet! Csak néztünk egymásra, hogy ez mi volt... A cipőmről meg nem is lehet rendesen leszedni a sárnyomokat, mehet a kukába... Hogy lehet valaki ilyen? És mit mondjak, ha összefutok ezzel a nővel még egyszer? (Nem túl nagy városban lakunk, úgyhogy előfordulhat.)
17/L
Biztos tényleg annyira sietett hogy elfelejtette megköszönni.
Ilyet én fiatalabbaknál tapasztaltam, egy 40 éves ember azért gáz ha csak úgy ellép.
Szerintem akár fiatal, akár idős, a segítséget illik megköszönni.
Persze kérdéses a szituáció, ha leáll megköszönni a segítséget, akkor megint leragad a sárban :D Vagy ha kimegy az útra, akkor ott megint nem áll meg a közepén. Persze függ a forgalomtól.
#3 használnám a fantáziámat, az agyamat és az internetet.
ha egyik mód se megy, akkor elvinném egy cipőshöz, aki 1-2e ft-ért kipucolná!
Olajfoltot is ki lehet szedni egy perzsa szőnyegből nyom nélkül, akkor kis sár nem lehet nagy durranás.
Ha újra meglátod akkor egy kis gesztenyét vagy gumilabdát nyomsz a kipufogócsővébe :)
örülni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!