Ti mit csinálnátok, ha kitörne egy esetleges háború? Többi lent.
Tudom,hogy ez lehetetlen,de ti mit tennétek,ha megtámadnák Magyarországot,vagy esetleg hadban állna?
Én ezt csinálnám:Vennék egy jobb netet,így gyorsabban tudnám letölteni a Torrentről a dolgokat(kimaxolnám a letöltési limitet NCOREon).
-Megnézném a város(lehet hogy utolsó) megye egyes meccsét.És szidnám a másik csapatot ahogy csak lehet(az MLSZt is szidnám).
-Este megnézném a Trónok harcát és ha mázlim van még egy atomrobbanást is látnék(olyat még sose láttam).
Szóval ti mit csinálnátok?
az se rossz ötlet.+kérdés
Ti bírnátok a háborút?Több kilométert gyalogolni 5-10 kg zsákkal megy egy 1-1,5 kg fegyverrel?És olyan emberekkel kellene menned akiket simán lelőnél?
köszi szépen kérdező! most miattad egy világ omlott össze bennem, mert belegondoltam a részletekbe!
ugyanis a Trónok Harca még jó pár évig fog tartani, így ha most törne ki egy háború akkor nem lenne időnk végignézni. Nekem megvan könyvben az összes, de mivel a sorozatot kezdtem el előbb így addig nem olvasom el amíg nem láttam.. éshát ha kitörne egy háború elolvasni se lenne időm! Szóval köszi szépen így, hogy tudom, hogy nem nem ismerem meg a TH végét tuti nem nem fogok aludni egy jó darabig! Remélem van lelkiismeret furdalásod, hogy álmatlan éjszakákat okozol nekem?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!