Ti mit csinálnátok, ha kitörne egy esetleges háború? Többi lent.
Tudom,hogy ez lehetetlen,de ti mit tennétek,ha megtámadnák Magyarországot,vagy esetleg hadban állna?
Én ezt csinálnám:Vennék egy jobb netet,így gyorsabban tudnám letölteni a Torrentről a dolgokat(kimaxolnám a letöltési limitet NCOREon).
-Megnézném a város(lehet hogy utolsó) megye egyes meccsét.És szidnám a másik csapatot ahogy csak lehet(az MLSZt is szidnám).
-Este megnézném a Trónok harcát és ha mázlim van még egy atomrobbanást is látnék(olyat még sose láttam).
Szóval ti mit csinálnátok?
Istenem ezt a nyomorék bandát...
Kérdező: Szeretnék gratulálni. Ilyen értelmes hozzáállással biztos sikerülne túlélned. Amúgy kezdjük azzal, hogy tök jö, hogy szerzel netet... és áramot háboruban?
7#:,,1 a biztos! Magyarországért nem áldoznám
az életemet.“ Szeretnék gratulálni neked is. A szüleid rád is büszkék lehetnek. Azért tegyuk hozzá, hogy az országunkal pusztúlnak a szeretteink is...
ééés jöhetnek a negatív pacsik, mert én komolyan veszem a komoly dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!