Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen megkeserede...

Miért vannak ilyen megkeseredett emberek? Miért kell ilyen bunkónak lenni?

Figyelt kérdés

Ma fizettem a boltba, 840 forintot kb, és apróba adtam, 7 százas többi 50-es 20-as 10-es. és a nő teljesen random úgy leoltott, hogy gratulál 21:40kor így kell fizetni (10kor zár a bolt), máskor majd ő is így ad vissza, stb...

aprón kívül 10ezresem volt, és jó is lett volna felváltani de direkt nem adtam, nehogy beszóljon, pedig nekem is könnyebb lett volna mint válogatni... és tudtommal bármilyen pénzt el kéne fogadniuk főleg ha nem is kell visszaadni... meg neki nem mindegy, hogy 21:40kor mennyivel fizetek, ha neki úgyis 10ig ott kell maradnia?

2015. márc. 13. 22:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

tegnap 11:52

Bocsi, de mindenki maga dönti el, hogy jó az a munka ahol minimálbért kap és nincs szünete. Ha ott dolgozik, akkor ezek szerint jó neki.

Én is kevés pénzt kapok, 3 műszakban dolgozom, de mégsem ordibálok a betegekkel mert sokat dolgozom, kevés pénzért. Ők nem tehetnek arról, hogy már 8 napja folyamatosan éjszakázom vagy a fizetésem 20-án már elfogyott. Mindenkinek megvan a maga baja, mégsem ordibáljuk le egymás fejét.. Aki ezt nem képes felfogni az ne dolgozzon olyan helyen ahol emberekkel kell kapcsolatban lennie.

2015. márc. 15. 00:12
 22/22 A kérdező kommentje:
anyukám is ápolónő (ott is 12 órás a műszak), ráadásul pszichiátrián, ahol azért tényleg sok furcsa ember van, de így biztos hogy soha nem beszélt senkivel...
2015. márc. 15. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!