Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kérjek ilyet tőle?

Hogyan kérjek ilyet tőle?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet, hogy van egy énekes, kb. 8 éves korom óta nagy rajongója vagyok, és így 10 év után eljutottam odáig, hogy összekaparjak annyi pénzt, hogy elmehessek a koncertjére. El is mentem pár hónapja, és amiért képes voltam ennyi ezer km-t utazni egy napra kizárólag az ő koncertje miatt, ezért ő meghívott vacsorára (meg alapból már 1x-2x beszéltünk a 10 év alatt, mert már zaklattam egy párszor ilyen rajongói hülyeségekkel:D). Na és az tök jól sikerült, és felajánlotta hogy másnap reggel elvisz magával a saját kocsijával a saját koncertjére. Így is lett, végig vele voltam, bevitt a backstagebe, előtte még a stúdióját is megmutatta meg minden hülyeséget, találkoztam az együttesével és éjszakáig vele voltam, aztán el is vitt a szállásomra. Iszonyat jó volt. Aztán sajnos hazajöttem. De most megint el tudok majd menni nyáron, és olyan jó lenne, ha megint ő vinne el és vele utaznék, vele lennék megint, segíthetnék neki, bemehetek az öltözőjükbe meg minden olyan lenne, mint volt legutóbb. Megvan az e-mail címe, majd írok neki, hogy megyek megint, de meg kéne kérnem, hogy el tudna-e megint vinni magával.. De hogyan? Fogalmam sincs, ilyet hogy merjek tőle kérni, mit mondjak.. Mégiscsak legutóbb tényleg meglepetésből csinálta ezt és annyira hihetetlen volt, de gondolom egyszeri alkalomnak gondolta és nem akarom, hogy azt higgye, ebből rendszert akarok csinálni. Félek ilyet kérni tőle. De annyira jó lenne... már most olyan izgatott vagyok. Szerintetek erre hogy kérjem meg? Mit írjak neki?
2015. márc. 12. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne legyel telhetetlen. :) erd be azzal amit eddig kaptal, valoszinu mas ezt nem elhette at. De ha nagyon akarod, viccesen kerdezz ra. De ne tunjon nagyon kovetelozonek. :)
2015. márc. 12. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kérd meg csak célozgass, hogy a múltkori milyen jó, felejthetetlen alkalom volt a számodra. :D Ha felajánlja akkor minden okés, ha nem akkor csak egyszeri alkalomként kell elkönyvelned, de ne kérj ilyet tőle. :D Csak nem Kasza Tibi volt? :DDDDDDDDDD
2015. márc. 12. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem emlèkszik rád akkor kèrhetsz tőle ilyet. Ha emlèkszik akkor meg már haverok vagytok. A sztárok szeretik a rajongójukat. De ki az Magyarországon aki 10 èvig hìres marad?
2015. márc. 13. 04:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő nem magyar, nem is Mo.-n van, de szándékosan nem írtam a nevét. :D Amúgy biztos, hogy emlékszik rám, azóta is beszéltünk már, bár nem sokat, de tudom, hogy tudja, ki vagyok. Pont az a baj, hogy annyi mindent kaptam tőle, amiket mások nem. Nem akarok telhetetlennek tűnni, de akkor is olyan jó lenne megint.. De köszi az eddigi válaszokat! Majd próbálok célozgatni :D
2015. márc. 13. 08:04
 5/6 catyst válasza:

Az #1 valaszadoval egyet ertek.

Majd azert ertesits minket, mit reagalt;)

2015. márc. 13. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Írd majd meg légyszi, hogy mi lett a vége! És esetleg elárulhatnád, hogy kiról van szó.;)
2015. márc. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!