Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így kóser? Vagy most...

Ez így kóser? Vagy most inkább ne kérjek ilyet tőlük?

Figyelt kérdés
Most lesz a szülinapom, és régóta vágyok már egy új számítógépre. 120-130ezer forintba kerülne de anyukámék most nem állnak vmi jól anyagilag. Nekem van "dugi" 70e forintom és azt beleadnám a gépbe anyumék meg kifizetnék a többit meg az összeszerelését. Bocsi, ha rossz kategóriában van a kérdésem.
2010. febr. 6. 16:30
1 2
 1/13 anonim válasza:
nemtudom...kérdezd meg,h kb mennyit szánnának a szülinapodra aztán döntsd el a választól függően:P
2010. febr. 6. 16:33
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
szerintem ez így jó, mert nekik nem kell "sokkal" többet fizetni, mert helyettük kifizeted (:
2010. febr. 6. 16:42
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

háát..

ha nem állnak vmi jól akkor nem bizti h belemennek..

de megoldható azis h részletre veszitek..és te beleadod a pénzed nekik meg nem egyszere kell az egészet kifizetni hanem havonta..

2010. febr. 6. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szüleid ha nem állnak valami jól akkor egyenlőre ne fértasd!!

De viszont kérhetnél pénzt is, ha mondjuk kapnál szüleidtől, mamádéktól, keresztszüleidtől mondanod kell hogy te majd tudod mit akarsz belőle venni, és ha összejön vagy 40ezer akkor az már 110ezer és megtudnád magadnak venni!!

2010. febr. 6. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Azért azt tartsd szem előtt,hogy a maradék 60ezer se kis píz annak aki nem áll jól.Ne haragudj,de ne nekem lesülne a pofám.Ugyanakkor azt gondolom,hogyha te ennyi pénzt félre tudtál tenni ,akkor mégse álltok olyan sz@rul..

szóal döntsd el hogy csórók vagytok,vagy mégsem.Mert nem úgy jön le bocsi..

2010. febr. 6. 17:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig is kaptál 60-70 ezeret a szülinapodra,akkor kérhetsz tőlük.De ha valóban kevés a pénzük,akkor a helyedben inkább én adnék nekik a dugipénzemből,ha az a tőlük kapott pénzből jött össze!
2010. febr. 6. 17:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
50 ezerért már lehet olyan gépet összerakni hogy ihaj csuhaj hejehuja
2010. febr. 6. 17:45
 8/13 anonim ***** válasza:
70ből fasza gépet lehet összerakni,vagy a régi gépedet tuningolni kicsit.bár nemtudom milyen géped van
2010. febr. 6. 18:12
 9/13 A kérdező kommentje:
hát nem vagyunk csórók csak mostanában sok volt a kiadás amúgy meg szép, nagy házunk van meg 3 lcd tvénk
2010. febr. 6. 20:22
 10/13 A kérdező kommentje:
hát a pénz még húsvétról, meg nyári munkáról van vmennyi része + persze névnap
2010. febr. 6. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!