Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem eszek miert erzem ugy...

Ha nem eszek miert erzem ugy hogy mindjart elajulok?

Figyelt kérdés
Ma elfelejtettem kajat vinni a suliba ezert ma nincs kajam es szarul vagyok. Szedulok es faj mindenem. miert van ez?
2015. márc. 10. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert éhes vagy, üres a gyomrod és leesett a vércukrod meg a vérnyomásod.

Innivalód van legalább?

Kérjél valakitől 200 forintot és vegyél valami péksütit vagy egy csomag kekszet, szendvicset valamit.

2015. márc. 10. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
A vércukrod hamar leesik. Ezzel, ha zavar, keress fel egy orvost.
2015. márc. 10. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
mert erzekeny vagy az alacsony vercukorszintre.
2015. márc. 10. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi ezek nagyon hasznosak
2015. márc. 10. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak annyit tennék hozzá, hogy a péksüti, tészta, édesség, és a többi ilyen magas glikémiás indexű étel nagyon gyorsan felemeli a vércukrot, adnak egy löketet, de ezután gyorsan le is zuhan a vércukor, így hamar bekómázik és megéhezik megint az ember (ezért vezet hízáshoz és különféle betegségekhez), míg a hús, zöldség, gyümölcsök nem emelik olyan magasra a vércukrot, és nincs ilyen zuhanás utána, hanem jó sokáig laktatnak, ellátnak energiával, ezért is egészségesebbek.
2015. márc. 10. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezért van az hogy mindig tésztás ételeket eszek de mindig és vagyok. Köszi a tippet :)
2015. márc. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!