Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen szülő az, aki hagyja...

Milyen szülő az, aki hagyja hogy ideáig jusson a gyereke?

Figyelt kérdés

25 éves, sosem dolgozott és mindent megadnak neki. Hagyták, hogy 200kg-ra hízzon, és a trombózis tüneteivel egy évig nem vitték orvoshoz. Ráhagyták, hogy kólákat igyon literszám, amikor cukros és tömérdek egészségtelen kajától tovább hízzon.

Nem is próbálták meg szocializálni. Bezárkózva él a házban és egész nap játszik. Nem hogy barátnője, de barátai sincsenek.

Még az apja borotválja és feltehetőleg fürdetik is, mert nem tudta, hogy szőrös-e a hónalja...

Az a kevés foga is, ami van, már feketén rohad.

Hogyan hagyhatja egy szülő hogy a gyereke ilyen igénytelen életet éljen?

2015. márc. 5. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez szomorú....nem tudom h ez nekik miben volt a jó,hát ezek a rossz szülők
2015. márc. 5. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez elég szomorú sajnos :(
2015. márc. 5. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ez elég borzasztó :( Néha a szülők szánt szándékkal, vagy akaratlanul is rosszat tesznek a gyereknek. Én olyan anyukát ismerek, aki hagyta, hogy egészen fiatal kortól alkoholt igyanak a gyerekei, alkoholisták lettek, jött az epilepszia a pia miatt, elvonási tünetek, elvonókúrák, rehab., aztán mikor kijöttek, újra kezdték, sőt anyuka hozta nekik az italt. Meg a cigit is ő vette nekik, egyik gyerek azóta már sajnos bele is halt ebbe az életmódba.
2015. márc. 5. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem arról a bolond youtube-os srácról van szó?
2015. márc. 5. 11:57
 5/10 Andizsuzsi ***** válasza:
Miután nem tudjuk, hogy konkrétan kiről van szó, ezért nem lehet véleményt mondani. De feltételezem, ha egy 25 éves felnőtt férfi nem tudja, hogy szőrös-e a hónalja, akkor ott komoly értelmi problémák vannak.
2015. márc. 5. 12:02
 6/10 anonim válasza:
100%
2015. márc. 5. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:
25 évesen nem a szüleire mutogasson már. Senki helyett nem lehet tornázni, vagy tanulni, vagy csajozni, vagy barátkozmi. Ezeket jó 10 éve önállóan kellett volna elkezdenie.
2015. márc. 5. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja igen arra gondoltam énis amit a hatos belinkelt.4es voltam.
2015. márc. 5. 13:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy arról a bizonyos "híres" youtube-osról van szó, akire - szerinte - mindenki irigy.

Én azt mondom erről, hogy nyilván egy felnőttnek a szülő már nem mondhatja meg, hogy mit tegyen vagy mit ne, viszont nem is kéne asszisztálni hozzá. A piát meg a cigit nem maga veszi, nem is lenne neki miből.

Tipikus esete annak, amikor nevelés helyett inkább mindent odadobnak a gyereknek.

2015. márc. 5. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
hm.Én egy Anya vagyok. A gyerekeim már majdnem felnőttek.Hát én sem igy képzeltem.... Az egyik túlkoros az iskolájában. A másik igazolatlanokat hoz, otthon nem tanul, éjjel veszekedni kell vele, hogy lefeküdjön aludni, reggel hulla. És még sorolhatnám. Nem tudom hogyan lehetnék jobb szülő.Gyereket nevelni nehéz. Vagy talán nemmindenkinek való, magamat is beleértve.
2015. márc. 8. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!