Nektek mikor jött el az a pont, amikor úgy éreztétek, hogy innen már lefele van?
Mindenki életében eljön az a fordulópont, amikor már nem fejlődik, hanem "öregszik".
Amikor úgy gondoltad, hogy a bőröd már csak ráncosodni fog, a magasságod csökkenni, arcod, tested csúnyúlni, látásod rosszabbodni, teljesítnényed csökkenni, stb, stb. Apró mértélekben, de amiko rájöttél, hogy ez már csak rosszabb lesz. Hány évesen?
Az, hogy valaki idösebb lesz, természetes, ez már elkezdödik huszonévesen.
Viszont megöregedni attól még nem kell.
Én 56 éves vagyok, de még nem érzem, hogy megöregedtem volna, a teljesítményem nem csökken, söt éppen ellenkezöleg, két éve kezdtem el sportolni, az alakom a legrosszab esetben sem rosszabb, mint 30 éve, tavaly kezdtem el angolul tanulni, most pedig hozzávettem az oroszt is.
Egyelöre még NEM lefelé, hanem inkább még felfelé haladok.
Szóval a kérdésedre nem tudok válaszolni, még valamiko késöbb fog eljönni ez a pont.
Tudom mit érzel,de ne add fel!!Lefele akkor lesz ha te azt akarod,ha nem akarod,és vannak kedvteléseid,tudarosan figyelsz a szervezetedre,nem ragaszkodsz semmihez az életben,elfogadsz és megleled a békéd,sokat tanulsz,olvasol,küzdesz akkor addig amìg a szervezeted bìrja!!
Keresd a jò mindenbe,és ne hagyd,hogy a körülmények irànyìtsanak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!