Mennyire találjátok "nehéznek" az életeteket?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, milyen problémáitok vannak, akadályoz-e valami a célotok elérésben vagy abban, hogy boldogok legyetek?
Úgy gondolom nem átlagos életem van, kíváncsi vagyok, hogy másnak mi számít problémának.
Esetleg sikerélményekről is beszámolhattok. :)
2015. márc. 3. 13:28
11/15 anonim válasza:
Pár orvost én is leköpnék, de alapjában nincs probléma velük.
12/15 anonim válasza:
"Pár orvost én is leköpnék, de alapjában nincs probléma velük."
Nem szép dolog köpködni. :-D De egyet kell értenem, van olyan aki nem orvosnak való, a vicc az, hogy már egyetem alatt látszik, hogy rossz orvos lesz.
13/15 anonim válasza:
Régebben depressziós voltam, az osztálytársaim segítettek kigyógyítani belőle habár nem tudták, hogy az vagyok. Nincsenek céljaim, nincsenek álmaim. Olyan szakon vagyok egy középsuliba amit utálok. Koleszba vagyok amit szintén utálok, mert egeres egy hely. De mégis boldog vagyok.
14/15 anonim válasza:
Mint az első, csak szerencsére nekem a családom rendben van.
15/15 anonim válasza:
az én életem rendben van. Szerencsére sose akartam presztízst, viszont van egy kevés pénzem és egy nem túl izgalmas, de nekem nagyon tetsző életem. Nagyjából azt csinálok amit akarok, oda megyek ahova akarok és élvezem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!