Miért gond az egyeseknek, hogy én már nem voltam sorkatona?
olyankor szokott előjönni ez a téma,amikor fegyelmezetlenséget,vagy a kitartás hiányát látják benned.
értelem szerűen ha magyarázkodsz,akkor veszíted a játszmát.
ezért amit leírsz itt a téma mondhatni lényegtelen.
az ellenfeled fog egy témát és ledominál vele,vagy magyarázkodásra késztet.
vagyis nyilvánvalóvá teszi,hogy nem tudod megtartani a saját témád,az övét viszont le tudja nyomni a torkodon,mert mentálisan gyenge vagy.
erről szól az amikor az orrod alá dörgölnek ilyesmit.
egy sima kontroll harc.
Akik ezt mondják, azok felszínesek és nem tapasztalt emberismerők, ezért úgy gondolják, hogy a sorkatonaság egy adott férfit generál - ez nincs így.
Az igaz, hogy a sorkatonaság megváltoztatja az embert , csakhogy ez a változás nem feltétlenül pozitív irányú és semmilyen mértékben sem biztosítja azt, hogy az adott személyből férfi lesz, illetve értékes ember.
Ezzel mindent el is mondtam.
Vannak kivénhedt öreg pr0lik,akik irigyek a fiatalságra,és azt szeretnék,hogy minden kiscsávót vigyenek el az ország másik végére szopni legalább 1.5 évet.
Az év világon semmire nem tanított meg a katonaság,szemét kommcsi rendszerre épülő,gerinctelen mentalitás,totál gazdasági pazarlás,és 19-20 éves gyerekek egy részének idegi kikészítése volt.Ivás,bagó,lógás,sumákolás,meg mindenféle ilyen állatságot lehetett megtanulni,de egy országot fejlesztő,normális egészséges mentalitást,azt biztos nem.
És igen,akik most ugatnak,hogy katonaság kellene a mai fiataloknak,azok is anno nem akartak menni.
Én másfél évet voltam,89 volt egész év és persze sok hülyülés volt,és sok haver,de ez csak egy dolog,ami mindenhol meglehet.
Semmi értelme,én személy szerint nem kívánom ezt a fiataloknak.
Ez idő alatt inkább tanuljanak,fejlesszék magukat,ami a társadalom javára válhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!