Van itt olyan 25 éves vagy annál idősebb, akinek kimaradt a lázadó kamaszkora?
Kiegyensúlyozott vagy?
Vagypedig stresszes és nem találtad meg önmagad?
"Sokakat látok, akik állandóan ivó, marhaságokat csináló tinik voltak és kb 30 évesen kiegyensúlyozottak, nem túl stresszesek."
És még több van, akikből lecsúszott drogos, vagy alkoholista, esetleg tipikus elhízott panelproli lett.
Hozzászólok a témához, mert igaz a másik oldal vagyok, de lehet segít ez is.
Én kiéltem magam, sok hülyeséget csináltam. Paradoxális dolog az, hogy ez milyen kihatással lehet az életre. Vannak dolgok, amelyek jó, hogy megtörténtek, de nem mondható el mindegyikről. Válogathatsz ? Nem igazán. Ha az ember azt választja, hogy belevág a dologba, akkor az egész csomagot kapja - jóval és rosszal is. Az életben ott vannak a hibák is, ezért ha élsz, akkor hibázol. Persze ez nem azt jelenti, hogy aki nem csinálta ezeket, az nem is élt, de valahol be kell lássuk, hogy a tapasztalat nem csak az okos dolgokból jön. Általában azok az emberek, akik sok mindent tapasztaltak, azok csináltak sok hibát is az életben.
Mindenesetre, én sokszor arra gondolok, hogy minden ami történt velem, az felhasználható lehetne. Felfogom-e használni ? Ez is rajtam áll.
Sokszor rájövök arra, hogy egy sokkal jobb személy lehetnék. Nagyon remélem, hogy ezt így fogom gondolni továbbra is , mert akkor dolgozni fogok rajta, hogy ez így legyen.
Én nem bánom , amit csináltam, csak legyek okos a továbbiakban is és használjam fel a tapasztalatot a jóra, nem a rosszra.
Amúgy pedig az a véleményem, hogy valóban nem kell hülyeséget csinálni a kiegyensúlyozottsághoz. Sok tapasztalatot szereztem, de a kiegyensúlyozottságom megsínylette ezt. Végül is, mindennek van ára az életben. De a lényeg, hogy az ember ne felejtsen el ember lenni....akárhogy, akármit csinálsz vagy nem csinálsz, emlékezz mit jelent embernek lenni és megfogod találni a békédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!