Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltok ma?

Mit csináltok ma?

Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tanulok kicsit este pedig Paddy and the Rats koncert :DDD
2015. febr. 21. 11:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hol van ma Paddy?

Én mindjárt megborotválkozom, majd elmegyek boltba csirkemellet venni, aztán megtanulok minimum hat neurológia tételt a közelgő vizsgámra, estefelé megsütöm a csirkét, megiszom egy sört, meg lehet, hogy nézek egy filmet.

2015. febr. 21. 12:02
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem sokára megyünk "kirándulni" a kutyákkal. Vagyis nagyszüleimhez fel sétálunk (30-35 perc séta) aztán ott vagyunk pár órát majd haza. Este valószínű nézek egy filmet vagy zene hallgatás,gyakorizás :D
2015. febr. 21. 12:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Jön tesóm, megyünk vízilabda meccsre, filmnézés, pizzázás.
2015. febr. 21. 12:09
 5/15 anonim ***** válasza:
4%

csinálom a házimat, gyúrok este aztán este elmegyek beba-szni meg remélem összejön egy csaj és megdugom kúrni.

23F

2015. febr. 21. 12:16
 6/15 anonim ***** válasza:
En meg fel sem keltem es lehet hogy nem is fogok. Nezem a tvt.. Csak enni kelek fel
2015. febr. 21. 12:17
 7/15 piriiiii ***** válasza:
Rendet kéne tenni, tanulni egy kicsikét (bár jövőhéten csak két nap sulim lesz, muhahhha :D), kutyázni (játszani, tanítani, sétálni), és úgy volt, hogy megyek egy fotótúrára, ahol valami oktatás is lesz, ráadásul egy gyönyörű helyen, ahol úgyis rég voltam, de semmi kedvem, kicsit antiszockodom most (na jó, mindig).
2015. febr. 21. 12:31
 8/15 piriiiii ***** válasza:
Rendet kéne tenni, tanulni egy kicsikét (bár jövőhéten csak két nap sulim lesz, muhahhha :D), kutyázni (játszani, tanítani, sétálni), és úgy volt, hogy megyek egy fotótúrára, ahol valami oktatás is lesz, ráadásul egy gyönyörű helyen, ahol úgyis rég voltam, de semmi kedvem, kicsit antiszockodom most (na jó, mindig). És futok.
2015. febr. 21. 12:31
 9/15 piriiiii ***** válasza:
Jaj, bocs, csak későn jutott eszembe, és még oda akartam írni, de már késő volt. :D
2015. febr. 21. 12:32
 10/15 anonim ***** válasza:

- korán reggel kikísértem a páromat a vonatjához (haza megy)

- aztán haza jöttem, és ebédet főztem

- nemsoká pedig találkozok az egyik ismerősömmel, kávézunk, beszélgetünk

- este szerintem benyomok valami filmet (mellé pizza, vagy fagyi), közben imádkozok, hogy javuljon meg a fészbúk, különben nem tudok beszélni a kedvessel

2015. febr. 21. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!