Összejönnél családalapítás céljával nagy elálló fülűvel? Kocáztatva, hogy öröklődik?
Figyelt kérdés
(jelen esetben elvált, gyerekeinek elálló a füle...)2015. febr. 16. 12:23
11/22 anonim válasza:
borzasztó ez a sok gyűlölködő ember itt.
szerintem az elálló fülű férfi maga tette föl a kérdést.
12/22 anonim válasza:
Ha a kerdezo az apuci, teljesen lenyegtelen. Akkor ugy nez ki, hogy a ket fel csakis gyerekcsinalas celjabol akarnak osszejonni?
A nagyfulu ferfinek mar vannak gyerekei? Ok orokoltek?
13/22 anonim válasza:
Persze! Lehet, hogy a te génjeid dominánsabbak és egyáltalán nem a párodra fognak hasonlítani a gyerekek, hanem rád. Pláne a kisfiúk gyakran az anyukájuk klónjai. Ez egyébként is esztétikai probléma, amit könnyen lehet orvosolni és lehet, hogy nem is kell, mert lehet, hogy senkit sem fog zavarni. Ha egy öröklődő betegségről lenne szó, akkor megérteném, hogy aggódsz. Remélem, csak unatkozol és nem komolyan gondoltad, mert nem állsz még készen az anyaságra. Pláne nem egy olyan férfival, akinek már vannak gyerekei. Úgy még nehezebb. Amikor a tartásdíjat akkor is ki kell fizetnie, ha úgy nektek kevesebb jut. Vagy ünnepekkor kompromisszukot kell kötni kinek a családját mikor látogatjátok, más gyerekére vigyázni, etetni, takarítani utána nem móka. Inkább keress másik pasit. Nem az elálló fülei miatt, hanem a tiszta lap miatt. Ne nehezítsd meg az életed, nehéz az egyébként is!
14/22 anonim válasza:
Jézusom, betegesnek tartom, ha valaki az alapján választ párt, hogy vajon mit örökölnek majd a gyerekei!
15/22 A kérdező kommentje:
szerintem a gyerekeinek mindenki a legjobbat akarná..
2015. febr. 16. 14:05
16/22 anonim válasza:
Szerintem pedig a gyereknek az a legjobb, ha egy szerető és gondoskodó családban nőhet fel.
A kutyát nem fogja érdekelni, milyen füle van.
17/22 anonim válasza:
A fülétől függetlenül lehet,hogy bűnronda lesz szerencsétlen gyerek. Majd kiüt az arcán a te lelked...
18/22 A kérdező kommentje:
vagy pont hogy tökéletes gyönyörűszép :)
2015. febr. 16. 15:33
19/22 anonim válasza:
a nagyobb baj, ha a gondolkodó képességet és a szívjóságot tőled örökli, nem kedves kérdező..
20/22 anonim válasza:
A barátomnak nagy és elálló füle van. Ráadásul hatalmas nagy orra. Annyira szexi, hogy legszívesebben se a szememet, se a kezemet nem venném le róla, és ha eljön az idő, remélem születik közös kisbabánk. És ha örökli a nagy fülét, vagy a nagy orrát, akkor mi lesz? Ha fiú, nem gáz, ha lány, akkor meg remélem, hogy az én nagy melleimet és örökölni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!