Titeket hogyan szivatott meg a tegnapi péntek 13?
Figyelt kérdés
Engem úgy, hogy tegnap kaptam egy Micro SD kártyát, és tegnap a rajta lévő összes képet valahogy kitöröltem rajta. Úgy bánom most. Egész nap sírnék.benne voltak az emlékeim. :(2015. febr. 14. 10:20
11/22 anonim válasza:
A letörölt képeket nem lehetetlen visszaállítani. Főleg ha azóta nem írtál rá semmit. Pl.: [link]
12/22 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, köszönöm. Örök hála, ezek jelentenek nekem mindent. :)
2015. febr. 14. 11:43
13/22 anonim válasza:
Kijött egy herpesz a számon:-(
14/22 anonim válasza:
Sehogy nem szívatott meg.
Minden csatlakozást elértem. Nem került dugóba a busz. Időben beértem. A menzán a kedvencem volt. A munkában sokat tudtam másnak segíteni. Otthon jót beszéltem a párommal, majd este.. hmmm nem tartozik rátok :P
#pygmalionEffektus
15/22 A kérdező kommentje:
A kis vicces.. Volt olyan mi.. Jó neked. De akkor ma is kell lennie.... :D
2015. febr. 14. 14:29
16/22 anonim válasza:
Azt se tudtam, hogy tegnap 13.-a volt, tök kiment a fejemből. Semmi nem történt. Ez egy akkora baromság..
17/22 A kérdező kommentje:
Énis annak tartottam eddig, de most megtréfált,mert tavaj nem volt semmi. És azt kértem, hogy majd most. És itt van. De jó rosszat választott ki. :(
2015. febr. 14. 16:50
18/22 anonim válasza:
Csak negatívan koncentráltál. Márciusban is lesz péntek 13. akkor majd próbáld fordítva, hogy legyen szerencsés ez a nap. :-)
19/22 A kérdező kommentje:
Aut kívántam tegnap, hogy legyen egy jó napom. Nekem mindegy mikor lesz, csak legyen meg amiben meglelem a tökéletes barátnőm. Én azért még magam is feladom csak hogy az enyém legyen.
2015. febr. 14. 18:41
20/22 anonim válasza:
Magadat sose add fel, akkor nem fog tisztelni, tisztelet nélkül meg nincs jó párkapcsolat. Én nem tudnék olyan pasit tisztelni, aki miattam feladná önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!