Mi a véleményetek a tegnapi Eurovíziós Dalfesztiválról?
Az idei évet arra használták fel, hogy a nem normálisat állítsák be normálisnak. Nagyon betegnek tartom ezt a nyertest és azokat is, akik nyomják előre.
Nem zavar, ha valaki meleg, nem is ítélem el. Azt sem, ha valaki nőnek öltözik és úgy ad elő dalokat, stb. olyan helyeken, ahol erre igény van. Nem a tv-ben, főműsoridőben, közszolgálati csatornákon, hanem erre "specializálódott" szórakozóhelyeken.
De hogy egy nőnek öltözött férfi, aki mindent megtesz, hogy nőnek nézzek ki, de közben meg szakálla van, na ez számomra már az érthetetlen és értelmetlen kategória. És miért kell mutogatni a tv-ben?
Idén kivételesen nagyon tetszett a magyar induló. Örültem volna, ha kicsit jobb helyen végez. Megérdemelte volna.
Szia!
Az osztrak versenyző dala tetszett legjobban
orulok,hogy masnak is.A külseje szamomra sokkoló,de csak ezért leszolni vagy kizarni nem kellene.Bar nem vagyok azon a véleményen,hogy nepszerusitsunk mindenfele ugymond normalistol elterot,ha ugy tetszik devianciat,mivel ezek az emberek válnak a mai tizenévesek peldakepeive.Ennek ellenére mondom,hogy mégis tetszett a dal es az sloadas..sajnos a massaga nagyobb visszhangot kelt,mint a teljesítmény.
A tobbiek kozt voltak olyanok,amik tetszettek meg.Nagyjabol az élmezőny.
Kállay dala nekem nem jött be,de orulok,hogy jo eredményt ért el.
András zenéje mindig semmitmondó volt számomra,de a Running tetszett,és örülök a jó helyezésnek megérdemelte.
Az Osztrák nyertesnek nem örülök,nincs bajom a melegekkel,de ahogy fentebb írták amit ő képvisel az érthetetlen és értelmezhetetlen.Nem szeretném ha ez mindennapos,elterjedt dolog lenne,és taapsikolni kellene az ilyen fajta majomkodásnak.
Teljes mértékben igazad van!
Köszi kommentedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!