Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt valaki rajtam kívül...

Van itt valaki rajtam kívül akinek rossz kedve van így péntek este?

Figyelt kérdés

Mert nekem nagyon, nincs mit csinálnom interneten és tv-n kívül ami már nagyon unalmas, interneten kb. mindenki bunkózik velem ma este. Inkább lennék bulizni valakikkel vagy simán valami haverral, márha lennének persze haverjaim, mert totál magányos vagyok.

Szóval itt döglök és szenvedek egy kis nyomasztó szobában itthon.

2014. nov. 7. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nekem jo a kedvem....Csak faj egy kicsit a fejem..:/
2014. nov. 7. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem rossz kedvem van, de egész másért. A kisfiam belépett a dackorszakba, és nem túl sima az idegrendszerem. Hogy őszinte legyek, most cserélnék veled egy kis időre. :)
2014. nov. 7. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
szia, én nekem nem rossz a kedvem csak mintha üres lennék belülről (nincs most jelenleg egy célom se vagy vágyam)
2014. nov. 7. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem több embernek is lenne kedve haverkodni vagy bulizni is akár de ez eléggé helyhez kötött.

Attól függ hol vagy, ha csak akár 10-20 km-t kell buszozni vagy autózni már az távolság főleg éjszaka.

2014. nov. 7. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2014. nov. 8. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!