Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem illetlenség ha fiatal nö...

Nem illetlenség ha fiatal nö létemre taxiban a sofőr mellé ülök be?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 19:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat : ) Csak mivel hallottam már ezt párszor így felmerült bennem, de látom megoszlanak a vélemények. Mostanában sokattaxizom és nem szeretném ha emiatt illetlennek tűnnék hogy beülök mellé de én is azt látom sokan hátul ülnek. Én maradnék elöl max majd szól akinek nem tetszik.
2015. febr. 12. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
De miért ülnél be előre? Én sehol nem láttam, hogy valaki előre ült volna a taxiba. De te tudod, nekem nyóc.
2015. febr. 12. 21:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Én a taxiban állni szoktam.
2015. febr. 12. 22:22
 14/19 A kérdező kommentje:
Na tessék mindenki mást ír
2015. febr. 12. 22:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Az autóban az anyósülés a legveszélyesebb ülés, tehát eleve ha nem muszáj, az ember nem ül oda. A taxis dolgozik, ideális esetben a munkájára figyel. Ha oda ül mellé egy nő, az szerintem zavaró (kéne hogy legyen). Persze Magyarországon a taxizás nem egy elit szolgáltatás.. Mindemellett, a taxisok élete veszélybe kerülhet (lásd amikor megtámadják őket). Ezért én úgy gondolom a legtöbb taxis eleve nem is ajánlja fel az első ülést.

És bónuszként, az már csak a ráadás, hogy ha előre ülsz beszélgetnetek kell. Ez szerintem egyik fél számára sem túl vonzó dolog. Az egyiknek a munkájára kéne figyelnie, a másiknak meg mi szüksége az időjárásról beszélgetni?

Nyugati országokban az első ülésen nem ülhetnek utasok, valamint a taxisokat általában elválasztják egy üveggel. Ez mindkét fél érdekét szolgálja.

2015. febr. 12. 22:48
 16/19 anonim ***** válasza:
valóban,kb 15 éve lett divat itthon a hátra ülés.
2015. febr. 12. 22:52
 17/19 A kérdező kommentje:
Kár mert én meg elöl szeretek ülni
2015. febr. 12. 22:58
 18/19 anonim válasza:

Pont ma kellett taxizom. Idősebb bácsi volt a sofőr (én is

'fiatal nő' vagyok, 21 éves). Ahogy közelítettem az autót, a bácsi már nyitotta az ajtót, így előre ültem. Amúgy nekem meg sem fordult a fejemben, hogy illetlenség lenne az, hogy mellé ülök. Ha veszélyes, ha nem. Jobban szeretek elől ülni, meg különben is. Fizetek a taxiért, had döntsem már el, hová ülök! Nem mellesleg annyi volt a társalgás, hogy megkérdezte, hová vigyen és az úton én sem szólaltam meg, ő sem. Nem vagyok az a csacsogós fajta.

2015. febr. 20. 20:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Én viszont azért ülök előre, mert nem vagyok úrnő és véletlen sem szeretném a sofőrrel éreztetni, hogy ő a "személyzet". Persze, ha külön megkér , vagy tényleg el van választva, vagy utastársam is van, más a helyzet. De én úgy emlékszem, hogy még a Szomszédokban is elöl utaztak Taki bácsi utasai. 😃
2017. febr. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!