Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert nem ir? Azt mondta majd...

Miert nem ir? Azt mondta majd fog, de meg nem irt. Szerintem nem lehet egyfolytaban 2napon at tanulni.

Figyelt kérdés
Miert nem ir? Azt mondta majd ir, csak tanulnia kell.. Szerintem 2napig egyfolytaban nem lehet tanulni.Nem ismerem regota, max 1hete, hogy ram irt. Napokat beszeltunk at, mar masnap talalkoztunk volna csak valami kozbe jott. Megkerdezett egy masik napot, hogy az jo-e es nem tudommal feleltem. Beszeltunk utana sokaig, masnap ugyan ez. Este fele irta, hogy majd ir csak tanul, de nem irt. Vartam 2napot hatha, de vagy elfelejtette vagy ennyire nem erdeklem? Kedveseket mondott nekem es ha lehetoseg volt talalkozni akart. Irjak en? Nem lenne gaz ezutan, hogy neki kene irni?

2015. febr. 10. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem érdekled, ha érdekelnéd, már írt volna, majd akkor fog keresni, ha unatkozik.
2015. febr. 10. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor azt írtad, hogy nem tudod, azzal szépen lepattintottad, ő meg nem fut olyan busz után, amelyik nem veszi fel.
2015. febr. 10. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj neki, hogy mi újság. Ha eddig mindig ő írt, akkor már igazán jól jönne neki egy jel, hogy te is szeretnél vele beszélgetni.
2015. febr. 10. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!