Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért veszik semmibe azt a...

Miért veszik semmibe azt a nőt, aki betölti a harmincat?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol ha egy nő eléri a harmincadik életévét,minden megváltozik.A férfiak semmibe veszik,pedig elvileg egy harmincas nőnek jobb esetben van saját egzisztenciája,ő a nagybetűs NŐ.Elvileg nem hajt a pénzre mivel neki is van már pénze jobb esetben.Akkor miért is veszik semmibe?És ezek szerint ha én is elérem a harmincat(ami még 5 év) akkor parázhatok,hogy nem vesznek emberszámba,nem néznek meg,meg tekintenek nőnek,csak a huszonéveseket?Kiváncsi vagyok ,mert foglalkoztat ez a dolog.

#nő #ember #semmi harmincas
2015. febr. 9. 17:45
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azért ezzel vitába szállnék hogy nem kell semmiért megdolgoznunk,mert nekem nem tettek alám egy házat,nem tartatom el magam,igenis meg kell dolgoznom azért hogy a jövőben vigyem valamire.És igen napi 8-11 órát dolgozok egy munkahelyen nem csak ülök s várok egy pénzes pasira.Nekem nem tettek mindent alám a szüleim.
2015. febr. 10. 13:07
 22/28 anonim ***** válasza:
9%

Már bocsi, de tudom, hogy hogyan "dolgozik" a nők többsége a munkahelyeken...

50 százalék trécselés 20 százalék kávé/cigi/pisiszünet 30 százalék munka.

2015. febr. 10. 13:12
 23/28 A kérdező kommentje:
Jesszus.Hát ahol én vagyok ott nem ezt csinaljuk hanem meló van ezerrel.Ebédszünetben van trécselés igen mert kell hogy pihenjünk de közte megy a meló ezerrel.S itt szinte csak csajok,nők vannak.Ez nem egy iroda ahol pihenünk,bár már ott sincs pihenés ahogy hallom.
2015. febr. 10. 13:52
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gyakori nem igazán reprezentatív, nemrég olvastam itt olyan válaszokat is egy kérdésre, amiben szinte egyöntetűen azt kommentelték, hogy micsoda dolog 30 alatt szülni, nem akar dolgozni az olyan, meg 30 alatt nem egészséges összeházasodni meg együtt élni(!!!). Most ha szülök 25 évesen akkor dolgozni nem akaró mihaszna leszek, ha 30 évesen sem szülök akkor karrierista vén pitsa vagyok.. Nem kell azzal foglalkozni mit gondolnak mások, nem tudsz mindenkinek megfelelni. A ló, az apa, a fiú tanmese jó példa erre.
2015. febr. 10. 16:25
 25/28 anonim ***** válasza:
Vajon eljön egyszer az a pillanat, amikor az emberek majd megválogatják az olvasmányaikat, és nem hisznek el mindent csak azért, mert papírra(vagy digitalizálták) vetették?
2015. febr. 10. 20:36
 26/28 anonim ***** válasza:
84%

Még jó, hogy nem minden férfi olyan hímsoviniszta gyökér mint a "kedves" 65%-os válaszoló. :)

Azért kíváncsi lennék, ő mit tud felmutatni, ha már a nőkkel szemben ilyen az elvárása, hogy amint betöltötte a 30-at mehet a kukába. Meg mégis milyen érzelmi intelligenciával rendelkezik egy ilyen ember? És még neki vannak elvárásai, kész vicc...

A nők munkahelyi aktivitásukról szóló megnyilvánulása meg külön vicces komolyan. Ennél nagyobb általánosítás a világon nem létezik... -.-

2015. febr. 11. 19:50
 27/28 anonim ***** válasza:
81%

A 65% os válaszolónak üzenem hogy neked meg 40 felett már csak apukám a pénztárcád fog számítani meg a bankszámládon a vagyon. Ennyit a fiatalabb nőkről de el kell hogy keserítselek még a veled egykorú nőknél is.

Nincs ilyen hogy életkor mert amelyik nő 20 évesen szép az szép 30 40 évesen is s játszva talál magának palit te szerencsétlen. Kiváncsi lennék mire van ekkora arcod? Meg egyátalán hogy nézel ki. Mert azok a palik támasszanak igényeket ha már így degradálod a 30 feletti nőket akik nem 1 hanem minimum 3-4 fokkal szebbek az ördögnél vaskos bankszámlával Q7-el a segged alatt minimum egy szép kis kecóval. Akkor dumálhatsz :D

2015. júl. 20. 00:04
 28/28 A kérdező kommentje:
:))))Itt a pont magasan.
2015. szept. 3. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!