Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért veszik semmibe azt a...

Miért veszik semmibe azt a nőt, aki betölti a harmincat?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol ha egy nő eléri a harmincadik életévét,minden megváltozik.A férfiak semmibe veszik,pedig elvileg egy harmincas nőnek jobb esetben van saját egzisztenciája,ő a nagybetűs NŐ.Elvileg nem hajt a pénzre mivel neki is van már pénze jobb esetben.Akkor miért is veszik semmibe?És ezek szerint ha én is elérem a harmincat(ami még 5 év) akkor parázhatok,hogy nem vesznek emberszámba,nem néznek meg,meg tekintenek nőnek,csak a huszonéveseket?Kiváncsi vagyok ,mert foglalkoztat ez a dolog.

#nő #ember #semmi harmincas
2015. febr. 9. 17:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Arról nem is beszélve, hogy azért egy normális huszonéves lány nagyon könnyen talál magának megfelelő társat, hiszen nagyon széles palettán válogathat. Aki harminc felett egyedül marad, az azért megkérdőjelezi azt, hogy érdemes e vele kapcsolatot kezdeményezni, hiszen harminc éves koráig nem kelt el. Én már csak ilyen maradi vagyok.
2015. febr. 9. 19:19
 12/28 A kérdező kommentje:
Vagy nagyon válogatós,nekem van ilyen ismerősőm.De azokkal mi van,akiknek mondjuk pont vége lett a hosszú kapcsolatuknak?Nem feltétlenül bennük van a hiba.S sok őrült huszonéves van,akik buli pia mámor stb.
2015. febr. 9. 19:23
 13/28 anonim ***** válasza:
9%

"Ja akkor közlöd,hogy bocs,annyira jól tartod magad,hogy huszonévesnek néztelek,de mivel a számok nálam számítanak,ezért te nem férsz bele a számításaimba."

Pontosan. Ez így korrekt. Persze ezt így nem mondanám a szemébe, de egyből menne a csaj a friendzone-ba.

"Az ilyen pasik miatt van ennyi önbizalomhiányos,agyonfogyozott, a korától rettegő nő."

Óóóó, hogy oda ne rohanjak. Hol vannak ezek a nők?! :-D Minden öntelt, egoista, magukat királynőnek képzelő fiatalokkal van tele, akik egy csinos pofin kívül semmit nem tudnak letenni az asztalra. Nők meg önbizalomhiány?! Hét vicce! Rettegjenek is, az élet és a mai modern társadalom így is iszonyatosan elkényezteti a fiatal nőket. Az idő az egyetlen dolog, ami ellenük dolgozik.

2015. febr. 9. 19:26
 14/28 anonim ***** válasza:
17%

"Vagy nagyon válogatós,nekem van ilyen ismerősőm."

Azért ha 18 éves korától harminc éves koráig nem tudott találni magának egy normális társat, az már gáz. Akkor maradjon egyedül.

"De azokkal mi van,akiknek mondjuk pont vége lett a hosszú kapcsolatuknak?"

Igen, valóban van ilyen sok nő így cseszi el az életét, 5-10 évet eltöltenek olyan férfi mellett, aki nem megfelelő társnak, őket sajnálom.

"Nem feltétlenül bennük van a hiba."

Időben ki kell lépni a nem működő kapcsolatból. De való igaz, ez nagy csapdája lehet az életnek. Nekem is van ismerősöm, aki nagyon aranyos hölgy, de pont ilyen helyzetbe került és kifutott az időből. Már nem lehet gyereke...

"S sok őrült huszonéves van,akik buli pia mámor stb."

És? Belőlük kiégett harmincas lesz egyszer. Ők azok, akik kétségbeesetten fognak harminc évesen pár után szaladgálni, aki eltartja őket. Na ezért kell huszonévessel kezdeni, mert aki huszonévesen normális, és nem úgy él, mint egy állat, az nagy eséllyel valóban normális. A megkomolyodásban pedig nem hiszek. Egy szabados partyliba egész életében erkölcsi nulla marad. Ku.rvából lesz a legjobb feleség? A mesékben talán, a valóságban a kurv.a az az is marad.

2015. febr. 9. 19:34
 15/28 A kérdező kommentje:
Van amiben egyetertek veled van amiben nem.Én speciel nem tartozom azon huszonévesek közé,akik elkényeztetett nagyképű,eltartatja magát.Nem várom el hogy eltartsanak,felezzük a barátommal a számlákat,nem bulizom,alkalmakkor iszom csak.S szerintem nem minden harmincon felülinek kell elasnia magát,mert ők is találhatnak párt ha alkalmazkodnak nincsenek rigolyáik.Azert sokan ismerkednek harminc évesen,nem ássák el magukat.Hallottam olyan sztorikat is hogy akkor találtak rá életük végéig tartó kapcsolatra.Tehát sok ellenpélda van.
2015. febr. 9. 20:52
 16/28 A kérdező kommentje:
De abban egyetertek veled hogy sok a nagykepű,öntelt csaj.
2015. febr. 9. 20:54
 17/28 A kérdező kommentje:
Elmondanad hogy mi kényeztet el minket,mert én ezt nem igy látom.
2015. febr. 9. 20:58
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg negyven felett kezd rázós lenni.Ha valaki sportol és nem issza ,sminkeli,szolizza agyon magát ,teljesen eladható árú.A gáz az,hogy a hasonló,vagy kicsit idősebb korú normális pasik elfogytak .
2015. febr. 9. 22:59
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

"Elmondanad hogy mi kényeztet el minket,mert én ezt nem igy látom."

25 éves korotokig gyakorlatilag semmiért nem kell megdolgoznotok. A tipikus agyatlan seggeltetős oktatási rendszer abszolút a nőknek kedvez, pláne, hogy a tanárok többsége is nő. (A nők agya kissé eltér a férfiakétól, sokkal jobb a nők memóriája, sokkal jobban tanulnak adatokat, de sokkal kevésbé tudják azt integrálni, mint a férfiak.) Aztán a pártalálás egy nőnek még ha ronda is, gyakorlatilag gyerekjáték, hiszen egy fiatal nőre minimum két férfi jut, ráadásul kezdeményezni kell, csak igent meg nemet mondani. Arról nem is beszélve, hogy az élet szinte minden területén pozitív diszkrimináció éri a fiatal nőket... A munka világa később kissé kiegyenlít, aztán a kor felteszi az i re a pontot és harminc felett fordul a kocka.

2015. febr. 10. 01:10
 20/28 anonim ***** válasza:

"ráadásul kezdeményezni NEM NEKTEK kell,"

Akart lenni, bocsi.

2015. febr. 10. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!