Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy vehetem rá?

Szandra124 kérdése:

Hogy vehetem rá?

Figyelt kérdés

Apam elég makacs természet,akárcsak én.

Amióta az eszemet tudom megy a vita, hogy én szeretnék kiskutyát de apám nem engedi, merthogy koszos és kapar.

14 éves vagyok,most fogok ballagni. Hogy tudnám rávenni hogy ballagásra kapjak egyet?

2015. febr. 8. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Apádnak valami más ellenvetése van a kutya ellen, csak nem mondja el. Ez amit írtál, ez hülyeség: akkor kapar, ha nem tanítják meg kiskorában a háztartásban való viselkedésre. És akkor koszos, ha nem mossák.

Valahogy azt nem tudod kitalálni, hogy valójában miért nem engedi meg?

2015. febr. 8. 19:56
 2/4 Kiyoko22 ***** válasza:
78%
Ha egyke vagy, akkor mondhatod azt, hogy egy társra van szükséged, akiről gondoskodhatsz és ezáltal felelősségteljesebb lehetsz :) Sok sikert!
2015. febr. 8. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akar otthonra kutyát, úgysem tudod rávenni. Fogadd el. Majd, ha még akarod akkor is, veszel kutyát, ha felnőtt leszel.
2015. febr. 8. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Anno én is szerettem volna kiskutyát, de mivel bérházban laktunk, nehéz lett volna a tartása, mert mindig kellett volna valaki, aki leviszi, a tanítását meg minden egyéb dolgot nem is mondom.

Végül nem kaptam kutyust, nem bántam meg, azért egy kisállatot nem kis munka nevelni, megtanítani a jóra, de leginkább az elvesztése lenne fájdalmas (volt pár háziállatom, én már egy hörcsögöt is képtelen lennék újra a szívembe férkőzni, szörnyű volt végignézni, ahogy leépül).

Jól gondold meg, hogy mire vállalkozol, mert egy kutyát nem unhatsz meg, nem viheted szegény egy menhelyre, csak mert mégsem kell. Nem csak a jó oldalát kell nézned, hanem a rosszat is elfogadni.

2015. febr. 9. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!