Hogy vehetem rá?
Apam elég makacs természet,akárcsak én.
Amióta az eszemet tudom megy a vita, hogy én szeretnék kiskutyát de apám nem engedi, merthogy koszos és kapar.
14 éves vagyok,most fogok ballagni. Hogy tudnám rávenni hogy ballagásra kapjak egyet?
Apádnak valami más ellenvetése van a kutya ellen, csak nem mondja el. Ez amit írtál, ez hülyeség: akkor kapar, ha nem tanítják meg kiskorában a háztartásban való viselkedésre. És akkor koszos, ha nem mossák.
Valahogy azt nem tudod kitalálni, hogy valójában miért nem engedi meg?
Anno én is szerettem volna kiskutyát, de mivel bérházban laktunk, nehéz lett volna a tartása, mert mindig kellett volna valaki, aki leviszi, a tanítását meg minden egyéb dolgot nem is mondom.
Végül nem kaptam kutyust, nem bántam meg, azért egy kisállatot nem kis munka nevelni, megtanítani a jóra, de leginkább az elvesztése lenne fájdalmas (volt pár háziállatom, én már egy hörcsögöt is képtelen lennék újra a szívembe férkőzni, szörnyű volt végignézni, ahogy leépül).
Jól gondold meg, hogy mire vállalkozol, mert egy kutyát nem unhatsz meg, nem viheted szegény egy menhelyre, csak mert mégsem kell. Nem csak a jó oldalát kell nézned, hanem a rosszat is elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!