Szerintetek hogyan vehetem rá őket?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva megyek a barátaimmal Charleroiba egy napra, reggel hajnalba megyünk, és este repülünk is vissza. Ők már mind voltak Brüsszelbe, én még nem, bár negyedjére megyek Belgiumba. Ők jobban szeretnének ott maradni Charleroiban arra az időre, mert a bebuszozás plusz napi jegy az már 18-20 euró pluszban, ha Brüsszelbe megyünk. ÉN kérdeztem Belga ismerőst, neten nézegettem mit lehet megnézni Charleroiban, de nem találtam túl sok mindent és Brüsszelben sokkal több szép épület van, mint ott. Charleroi egy iparváros. Hogyan vegyem őket rá, hogy elmenjünk Brüsszelbe?2014. aug. 29. 15:37
1/2 anonim válasza:
Próbáld őket a látványosságokkal, programokkal meggyőzni.
Mond el nekik, hogy miért lenne érdemesebb Brüsszelbe menni mint Charleroiba! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálkozom :D
2014. aug. 30. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!