Hogyan vehetem rá a szüleimet hogy vegyenek karácsonyra egy laptopot? De amugy anyuék még mindig azt hiszik hogy én hiszek a jézuskába és valahogy rá akarom venniu őket hogy laptopot kapjak!
Figyelt kérdés
hosszú történet csak annyi hogy nem akarok össze veszni folyton a gépen az öcsémmel mert már idegesítő2011. dec. 6. 14:47
1/5 anonim válasza:
És van is rávaló? Mert egy laptop nem mindenkinél a "cukorka" kategória, hogy nyavalyogsz érte pár napot és már kapod is.
2/5 anonim válasza:
Hát ez attól is függ, hogy megengedhetitek-e magatoknak, ugyanis egy laptop nagyon drága mulatság...
Ha úgy gondolod, hogy nem a pénz az oka annak, hogy nem akarják, akkor meg próbálj velük rendesen, "felnőttként" beszélgetni, elmondani, hogy miért szeretnéd, és hogy tudsz felelősségteljesen bánni vele (magyarul nem beledilizni, és egész nap a gépen lógni csak)...
De, ha anyagi okokból nem akarják, akkor nem tudsz mit tenni, és szerintem ne is nyavalyogj akkor érte, mert csak rosszul esik nekik...
3/5 anonim válasza:
írj egy levelet a jézuskának és tedd a konyhaasztalra, hogy küldjék el neki. írd bele, hogy ez minden vágyad :D
4/5 A kérdező kommentje:
Biztos hogy van rá mert pont ma láttam hogy félre van rakva sok pénz és megis számoltam 1oo ezer volt vagyis félre volt rakva vagyis van még több is úgy hogy amugy meg azért akarok laptopot mert az idióta öcsém ül mindig a gépnél és én is akarok a barátnöimmel beszélgetni valamin és ugye egy egész gép drágább mint 1 laptop.
2011. dec. 8. 20:19
5/5 anonim válasza:
Oké, de azt nem tudhatod, hogy az a pénz mire van félrerakva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!