Ha örökké élhetnél, hány éves korban maradnál?
Nem akarnék,de a kor az legyen 19.
Már jobban néztem ki,mármint férfiasabban,de még nem kellett aggódnom,mert még fiatal voltam (most se vagyok öreg),mégis felnőtt.
20/F
Nagyon érdekes, a fiatalok hozzáallása..
Mida nyian szonte 18-19 évesek lennenek( amik már voltak.,)
Pl az utolső valaszadó is..
Azét vicces, hogy ferfiasabbnak mondja magát, meg hogy felnőtt...
En 25 évesen is gyereknek láttam egy 20éveset, utoljára 21 évesen nem láttam úgy.
:)
Nem leszólás..mielőtt félre,erted utolsó, hanem megállapítás...
Kivancsi volnék mit mondanál 25-26 évesen majd..hogy valtozna -e
Szerintem erre a kerdésr igazi valaszt egy nyugdíjas tudna adni, mert ő igenis megelte már szinte az összes aktív kort
Férfiasabb-végre normális borostám van és ha meghagyom,nem zavarnak ki a nemzeti dohányboltból egy flakon vízzel.
Felnőtt-törvényileg. Fejben sajnos már 11 éve,amit nem fejtenék ki,de azóta is ugyanúgy látok mindent.
Nekem nincs bajom azzal,ha nem látnak felnőttnek,nem ismernek. De már most is félek az élettől és hogy nem lesz semmi eredménye sem,nem akarok 26 lenni,mert akkor már méginkább elvárnának dolgokat.
nekem ez ellentmondás
Felnőtt vagyok (fejben).... Félek az élettől
Felnőtt vagyok....elvarások vannak
Én a magam ura vagyok, a magam elvárasainak felelk, senki másénak
Az elképzelt örök életnek nagy hátránya, hogy cak a miérnk, a szülők nem maradnak velünk.. Tehát 19évesen is szembe kell nezni az élettel..
Mitől félsz?
Ui engem 28évesen is csak személyi ellenében engednek be a dohányboltba, (pedig nem egyedül megyek, és nem magamnak,mert nem dohányzom)
Az elvárásokra nem írtam,hogy másoktól vannak,de az is tény,hogy lennének,csak nem érdekelnek.
Az meg,hogy félek...hosszú lenne itt így és off is és untatni se akarlak. De az,hogy ez az egyetlen muszáj dolog,ami ellen nem tehetek,szintén közrejátszik.
24-25. 2009 jó évem volt.
Bár 30 vagyok, tavaly egy bolti eladó elkérte a személyimet, amikor vettem egy üveg pálinkát, szóval lehet még kell egy kicsit öregednem a 24-hez. :)
F
30-35. Iszonyatosan kölyökképű férfi vagyok, és ahogy idősödöm, egyre karakteresebb férfiasabb lesz az arcom. 30-35 évesen jó esetben eladhatom magam 20-25-nek. Most, jó ha 18-nak kinézek.
25F
Én olyan 22-23 körül maradnék, mert ebben az életkoromban éreztem, hogy a fiatalabb csajoknak azért jövök be, mert idősebb vagyok, az idősebb nők pedig már nem néztek gyereknek.
Egyszóval: egy 22-23 éves pasinak van a legnagyobb esélye sztem hogy az anyát és a lányát is megfektesse. Ha örökké élnék, sportot űznék ebből és egy könyvben vezetném a strigulákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!