Miért kell ezek miatt elítélni a másikat? Van rajtam kívül olyan lány/fiú aki hasonló dolgokat szeret?
aki a fentiekhez hozzá tud fűzni valamit az írjon.a válaszokat előre is köszönöm!
Csak ezt tettük ;)
Szia kiscsaj! :D
Elolvastam a kommenteket, amiket kaptál. Nem mondom, hogy mind hülyeség lenne. Én viszont máshogy közelíteném meg a dolgot.
13 éves vagy, még általános iskolában vagy. Pár éve még a hajadat húzhatták a fiúk - de talán most is :D - pedig tetszettél nekik. Egy általános iskolában még ne várj olyan sokat az élettől. Ne hidd azt, hogy ez az igazi eltávolodás. Ez csak a bevezető. Ezt át kell vészelned. Ki kell próbálnod minél több dolgot, amitől boldognak érzed magad. Legyél fogékony mindenre. És próbáld magad megértetni az emberekkel. Idő után sikerülni fog.
Ha továbbtanulsz, biztosítalak benne, hogy jóval több sorstársad lesz. Ki fogod húzni :)
Nem vagyok nagy animés, de ajánlanék párat a kedvenceimből:
Ninja Scroll (sorozat és mozifilm is)
Samurai Champloo (Imádom a zenéjét, és a kontrasztokat)
Vampire Hunter D (Vámpíros, démonos, lekapcsol)
Vándorló Palota (Nagyon szép)
Chihiro szellemországban (legszebb anime nekem)
Chobits (nagyon vicces)
Soul Eater (FÁJ :D)
És pár zenét is ajánlok néked :D
Ha magyar zenéket hallgatsz, gondolom a Grenma elengedhetetlen lesz az életedben. Én is szeretem azért őket. Ha az emberi szövegeket részesíted előnyben, ajánlom a hiperkarmát, a 30y-t, Tai Chi Teachert, Kiscsillagot, Szabó Balázs bandája, Elefánt. Ezek a alternatív rock.
LGT, Piramis, Napoleon Boulevard, KFT, Kispál, Hobo, Tankcsapda, Bikini... A régebbiek :D
Külföldi zenék? Hát, speciel lehet hallgatni ezt is Beatlestől, led zeppelinen át, túl a Queen-en, tovább Metallicán, eljutva Slipknotig, Linkin Parkon szökdécselve, Three Days Grace-ig jutva. Az a lényeg, hogy próbálgasd ezeket is. Ne csak egy adott stílussal próbálkozz. Hallgasd meg minden kor ízlését.
Magamról annyit, hogy a lehető legfogékonyabb vagyok mindenre. Frozen után képes vagyok megnézni a Kannibál holokausztot. Egyszer Beatlest hallgatok, aztán Slayert, majd Chemical Brotherst és mondjuk lezárom Zoránnal. Egyik nap zongorázni tanulok (bár erre nincsn agyon időm) másikban pedig diszkó alapokat komponálgatok.
Barátságos vagyok mindenkivel, rengeteget beszélek. Imádom a művészeteket, de mégis vegyészmérnök szeretnék lenni. Kipróbáltam jót és rosszat... Legvégén azért remélem én jó ember lettem. Remélem hogy te is az leszel :D Vagy legalább hepi.
Köszi ha végigolvastál :)
18 F
köszönöm szépen az utolsó válaszolónak is. :)
amiket ajánlottál azokban sok olyan volt amiket én is hallgatok/nézek,de adttál nekem néhány ötletet és ezért köszi. :D
Szia:)
Én is hasonló eset vagyok, és szerintem ez tök normális hogy te ilyen vagy te ezt szereted, úgy, hogy nyugi veled minden okes. Él lehet hogy a te korodban csak furcsa nekik ez. Ha kicsit keresgélsz, biztosan találsz hasonló érdeklődésű embereket. Ha gondolod én is szívesen beszélgetek priviben is ha akarod, mert mindig jó ilyen emberekkel dumálni:) 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!