Mit tennél ha ezt mérné mondani az eladó nő a gyerekedne? Esetleg a felettesénél panaszt tenni?
Gyerekem bement a boltba reggeliért de az eladó rá förmedt!
Kért 5 db pogácsát és az eladó nő aki fiatal egyébként és nem volt ilyen ellenszenves közölte hogy előbb köszönsz,aztán kérsz és talán kapsz! Az a dolga neki hogy kiszolgáljon és szerintem egy felnőttnek nem merte volna ezt mondani.
Remélem, legközelebb ha romlott tejet ad el nektek a kisboltban az eladó, azt is a fejetekre öntitek, hiszen szegény boltos nem tehet semmiről :)
Istenem mennyi begőzhőlt gyerekgyűlölő jár erre az oldalra
Látom sok eladó volt az oldalon...aki a gyerek pártját fogta,mind lepontozták... :D
Persze,ha benneteket sért meg valaki,akkor világvége...ha Ti vagytok indulatosak (mintha a vásárló tehetne a fizetésetekről) akkor az úgy jó,nincs semmi baj...szép
Szerintem a gyereknek köszönnie kellet volna, DE azért mert nem tette, ez nem normális reakció!
Először is! Az eladó nem mondogathat ilyeneket, hogy "Előbb köszönsz, aztán kérsz és talán kapsz!", mivel azok a pogácsák nem az Ő tulajdonában vannak. Ez teljesen jogtalan. Korlátozza a vásárlót, a bolt miatta esik el a bevételtől...
Másodszor! Emberileg sem normális így reagálni, a normális reakció valami ilyesmi lett volna: "Rendben van, csak máskor légy szíves köszönj, mert úgy illik...", vagy, bár ez is durva, de legalább nem akadályozza a vásárlót "Máris adom, de azért köszönni lehetne!", stb.
Aki nem tud higgadt maradni az ne menjen eladónak! Ha azt csinálta volna a gyerek mint az osztálytársaim, hogy az öregek elé vág a sorban és káromkodik, akkor megérteném az eladónő reakcióját.
Harmadszor! Rengetegszer előfordul, hogy köszönök, de nem köszönnek vissza az eladók. Én is szólogassak be nekik? Teljesen értelmetlen... Egyébként, ha nem gyerekről lenne szó, akkor nem is kéne talán vele foglalkozni, de így a helyes lépés a kirúgatás! 1részt ez a gyereknek trauma is lehet, és most nem érdekelnek a vélemények, vannak túlérzékeny gyerekek. Másrészt ami fontosabb, mint már mondtam korlátozza a vevőt! Legközelebb lopással károsítja a boltot vagy mivel?
És dolgozó embernél nem lehet arra fogni a dolgot, hogy rossz napja volt! Egy rendőrnek, ha a helyes, előírt lépése egy adott szituációban a felszólítás lenne, de Ő lő, akkor sem lehet arra fogni, hogy "rossz napja volt". Ez minden munkára igaz!
Erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!