Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha ezt mérné...

Mit tennél ha ezt mérné mondani az eladó nő a gyerekedne? Esetleg a felettesénél panaszt tenni?

Figyelt kérdés

Gyerekem bement a boltba reggeliért de az eladó rá förmedt!

Kért 5 db pogácsát és az eladó nő aki fiatal egyébként és nem volt ilyen ellenszenves közölte hogy előbb köszönsz,aztán kérsz és talán kapsz! Az a dolga neki hogy kiszolgáljon és szerintem egy felnőttnek nem merte volna ezt mondani.

2015. jan. 29. 22:49
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
Én is lehúztam már jó pár évet pénztárosként!De szerintem ne csinálj belőle ügyet!Mindenkinek van rossz napja,és lehet ő pont bal lábbal kelt fel!(bár az tény hogy nem szabad senkivel sem szemben ilyet csinálni)A gyermek pedig csak gyermek,néha elfelejtenek köszönni ezt már többször tapasztaltam!De nincs ezzel probléma,az eladó valószínű hogy nem akarta megsérteni a gyermeked!
2015. jan. 29. 23:18
 12/35 anonim ***** válasza:
80%
Az is eléggé szánalmas, ha egyes kölökök azt hiszik, hogy egy eladóval mindent megtehetnek, sőt egyes felnőtt vevők is, csak mert az a dolga, hogy eladjon. Igen, az a dolga, de emberből van ő is, nem a kedves vevők és vevők gyermekeinek a csicskái, hogy végtelenségig képes legyen elviselni minden illetlenséget. Nem kellett volna eladónak mennie? Aha, megint nyúl viszi a vadász puskát esete, nem nem neki nem kellett volna eladónak mennie, hanem az embereknek kéne tudniuk meghúzni a határt. A gyerek csak egy ártatlan gyerek? Nem hinném, hogy túl nagy feladat lenne köszönni. Nem háborogni kéne, hanem megtanulni illedelmesnek lenni. Végül tény és való, hogy vannak valóban bunkó eladók is, akik tényleg nem valók annak és pont ők úgy bánnak a vevőkkel, h elképesztő, de ez pont nem az a kategória volt. Írta a kérdező is, hogy nem volt ilyen ellenszenves, talán okkal szólt rá a gyermekre, valszeg megunta a tiszteletlenségét.
2015. jan. 29. 23:28
 13/35 anonim ***** válasza:
78%
Talán tanítsd meg, hogy ha valahova bemész akkor köszönni kell, és ne te legyél felháborodva. Gondolom ha kap egy rossz jegyet akkor is a tanár a hibás.
2015. jan. 29. 23:29
 14/35 anonim ***** válasza:
66%

Nem voltál ott, nem tudhatod, mennyire volt förmedés az.

:)

Én úgy gondolom, mindenkinek kell nevelnie a gyereket, legalábbis elmondani neki az elvárásainkat. Mert honnét máshonnét tudná meg? Addig elnézik neki, míg gyerek, de ha senki nem szól neki dolgokról, hogy valamit másképp kéne csináljon, akkor 20 évesen sem lesz róla tudomása.

2015. jan. 29. 23:29
 15/35 anonim ***** válasza:
46%
Toldi? ( Apád /anyád?/ is paraszt volt te is az maradtál!)
2015. jan. 29. 23:33
 16/35 anonim ***** válasza:
86%

Pl. a buszon 8-11 éves cigány gyerekek avval szórakoztak, hogy kidobáltak az ablakon dolgokat.

Én mondtam az egyiknek - inkább megijedésemnek adtam hangot a kidobás pillanatában, hogy jaj, ez veszélyes! Megijed a sofőr, és baleset lehet.

Úgy megrendült a gyerek, láttam, hogy leesik neki, láttam, ahogy forognak a fogaskerekek a fejében; szerintem sose dobott ki azóta semmit mozgó járműből mozgó járművekre.

A felnőttnek dolga elmondani a gyereknek, mi micsoda a világon. Ő még kicsi, nem ismer minden szituációt, nem gondol mindenre.

2015. jan. 29. 23:34
 17/35 anonim ***** válasza:
39%
Hát tanuljon meg köszönni a kicsi. Én három évet voltam fodrász szalonban és amikor gyereket láttam bejönni elegem lett. Sok a hisztis gyerek manapság.
2015. jan. 29. 23:52
 18/35 anonim ***** válasza:
9%
Hány éves a gyereked,és mindent elhiszel neki amit mond?
2015. jan. 30. 00:05
 19/35 anonim ***** válasza:
34%

Azért elég furcsa a szitu. Én extrém félénk gyerek voltam, inkább éhen haltam volna, minthogy kérni merjek, szerintem ez itt nem játszik. Aki kérni mer, köszönni is mer.

Elég nehéz elhinni azt, hogy a gyerek csak úgy belép az ajtón, hogy "5 pogácsát".

2015. jan. 30. 00:08
 20/35 anonim ***** válasza:
2015. jan. 30. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!