Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tudnátok mondani nekem olyan...

Tudnátok mondani nekem olyan ingyenes oldalakat ahol tudnám hírdetni eladó lakásomat?

Figyelt kérdés

OLX, ingatlan.com és a jófogás kilőve

előre is köszönöm válaszaitokat :)

2014. szept. 29. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

OLX miért kilőve?

apród.hu

2014. szept. 29. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek olyat, aki apród.hu-n keresztül adta el. Aki venni akar, jól körül fog nézni, mi tart vissza, hogy ezeken hirdess?
2014. szept. 29. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy egyik vagy másik kilőve! Mindenhova ki kell tenni, mert úgy nagyobb az esély. És hagyományos újságban sem árt megjelentetni, mert nem mindenki internetezik. Amúgy meg pár ezer forintot rá lehet szánni hirdetésre, tutibb a siker.
2014. szept. 29. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Pont a legjobbakat lövöd ki.... Nem is értem...

ingatlanbazár, ingatlannet, startapro, topingatlan, topapro pl. De a google-ban mindent megtalálsz....

2014. szept. 30. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért kilőve, mert ott már fent van.
2014. szept. 30. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha már ott fenn van, akkor nem értem, miért nem talál többet is, beírja a google-ba, hogy ingatlan hirdetés és kismilliót kidob. Akkor meg nem kellene megkérdezni.
2014. okt. 1. 11:14
 7/9 A kérdező kommentje:

azért kilőve mert itt már meghirdettük :) és ahogy mondtátok minél több helyre szeretnél feltenni :)

köszönöm válaszaitokat :)

2014. okt. 1. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:

hardverapro.hu (nem vicc!), van ingatlan rovata

[link]

2014. okt. 3. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
nem az számit hogy hány helyen hirdeted a lakásod, mert aki venni akar ezeket az oldalakat nézi. Ugyan azok a hirdetések szerepelnek minden hol. szerintem az ingatlan.com a legjobb, mindenki azt nézi elsőnek. sok szerencsét az eladáshoz.
2014. okt. 14. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!