Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az utolsó nap lenne az...

Ha az utolsó nap lenne az életedben a holnapi?

Figyelt kérdés
Mit csinálnál, ha biztosan tudnád, hogy már nincs egy egész napod az életből? Én sajnálnám itt hagyni azokat, akik fontosak nekem, sajnálnám, hogy pár dolgot nem tettem meg, de valahol megkönnyebbülnék, mert nem kéne gondolkoznom a jövőmön.
2015. jan. 29. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Odamennék a fiúhoz, akibe még anno 4 éve belezúgtam, és megölelném.

Egész nap a barátaimmal lennék, felhívnám azokat, akikkel nem lehetek... Ilyesmik.

2015. jan. 29. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám a fiúnak, akibe szerelmes vagyok, hogy szeretem és kár, hogy ő ezt nem viszonozza és, hogy nagyon hiányozni fog az utolsó percig. :/
2015. jan. 29. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
pont ugyanaz csinálnám mint mindig
2015. jan. 29. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Elbúcsúznék a szeretteimtől, és elmondanám, mennyire szeretem őket
2015. jan. 29. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lefeküdnék aludni.
2015. jan. 29. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Végigaludnám azt a napot, hogy minél gyorsabban elteljen!
2015. jan. 29. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a nagy ijedtségre keresnék egy WC-t, és egy hatalmas kábelt nyomnék ki!
2015. jan. 29. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Megdugnék egy fiatal csajt, utána gyorsan igyekeznék a páromhoz, hogy mellette haljak meg. A kettő között még egészen biztosan magamhoz vennék valamilyen tudatmódosítót. Szerintem Don Preignon formájában. Ja és vennék egy nagy zsák mekis kaját.
2015. jan. 29. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Felvennék egy halom kölcsönt, délután meg k..vákkal dugnék egy jó autóban.
2015. jan. 29. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Csinálnék egy hosszú videót arról, hogy hogyan látom az életet, feltenném Youtube-ra, a gépem jelszavát leírnám egy lapra, amit a zsebembe raknék, és azt is leírnám, hogy ott a videó, nézzék meg. Nem hiszem, hogy búcsúzgatnék, főleg azért, mert minek riogassam előre a népet. Igazából nem félnék, minden vég, valami újnak a kezdete..
2015. jan. 29. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!