40 körüliek valaki dumcsizni?
A butaságon lehet segíteni,a bunkóságon nem - tehát itt ezen az oldalon annyira nem is rosszak az esélyeid:)
Van munkahelyed? Otthon nem beszélget veled senki?
Mi okból szeretnél épp itt beszélgetni?
#9 az atomfegyverekhez nem értek.
#11 kedves vagy:) van munkahelyem igen. Szeretek beszelgetni. De inkább privatban.
akkor más téma...bár pont nem az atomfegyverekről jut az embernek eszébe
- milyen megközelítésben kezdenél az APQP folyamathoz egy új típusú motorblokk gyártásánál?
- mi a véleményed az m/m romantikus könyvek térhódításáról a magyar nők körében?
- kedvenc finn együtteseid?
- mit kezdenél 200 g füstölt lazaccal, ha fél órád lenne 8 fős vacsorát készíteni?
- milyen büntetési tételeket javasolnál azon autóstársainknak, akik csúszós úton, ködben csak azért előznek, hogy le tudjanak fékezni előtted a saját sebességed mínusz 5 km/h-ra?
- mi a véleményed Jim Butcher munkásságáról?
- hogyan jellemeznéd Mary Calmes Change of Heart című könyvét?
- legutóbbi sci-fi film, amit láttál és megnéznél újra?
- hogyan kerüljük el, hogy mosdó beszerelésekor a felesleges szilikon a csempére ragadjon?
- melyik filmzenét / rockzenét dolgozza fel legközelebb véleményed szerint Stjepan Hauser és Luka Šulić?
- etc.
-
azt hittem beszélgetni akarsz...bocs dumcsizni...felsoroltam pár, jelenleg engem érdeklő témát
a 100-as szög kitűnően alkalmas hokedli javításra - kicsit szofisztikáltabb megoldás a szakállas vésett csap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!