Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel töltitek a szabadidőtöket?

BatorK kérdése:

Mivel töltitek a szabadidőtöket?

Figyelt kérdés
Ez egy általános kérdés, de olyan válaszokat is várok, hogy mivel lehet szerintetek értelmesen eltölteni az időt. Aki válaszol, azt szeretném, ha nemét és korát is megjelölné és azt is, mennyi ideje van, ebből mennyit tölt egyedül és mennyit másokkal. Amire még kíváncsi vagyok, az az, hogy ehhez képest min szeretnétek változtatni a realitás talaján maradva.

2015. jan. 25. 13:55
 1/4 Lilla 6 válasza:
12 éves lány vagyok. A szabadidőmet általában olvasással, kötéssel töltöm, és minden este jógázom. Általában háromnegyed négyre érek haza, ötig eszem valamit, aztán megírom a házim. Ez általában hatig tart akkor vacsizok, aztán úgy egy-másfél órát foglalkozom mással. De szeretnék kevesebbet foglalkozni a házikkkal mert jó jegyeim vannak, és inkább többet pihenni.
2015. jan. 25. 14:09
 2/4 piriiiii ***** válasza:

A szabadidőm igen kevés, hétköznap mindig 8-10 órám van, ez azt jelenti, hogy olyan 16-18 körül érek haza.

Miután hazaérek, eszek, foglalkozom egy kicsit a kiskutyámmal (megetetem, játszok vele, tanítom, sétáltatom, stb.), aztán pihenek, olvasok, gitározok, és, ha valami sürgős tanulnivalóm akad, akkor tanulok.

Aztán minden nap futok. Szeretek filmeket nézni (ezzel szeretnék foglalkozni), illetve mindenféle művészettel foglalkozni. Fotózni is szeretek, bár ezt mostanában ritkán művelem. A barátaimmal vagyok, olykor koncerte megyek, bulizni, vagy csak simán együtt lenni.

Ha jó az idő, akkor túrázni messze, kint a zöldben.

Sok időt töltök egyedül, mert nehezen viselem az embereket, de mondjuk ez alól a koncert az kivétel, és egy-két közelebbi barátom. :)

A hétvégéket sajnos muszáj pihenéssel töltenem, mert hétköznap iszonyúan hulla leszek, főleg, mióta kiskutyám van. Bár ma például kiállítás megnyitón voltam. :)

Egyetlen dolgon változtatnék: a szabadidőm hosszán. De 18 éves vagyok (és lány), most fogok érettségizni, úgyhogy hamarosan több időm lesz (ötödik évem a szakma, amikor is előfordul majd, hogy naponta csak két órám lesz). A május már teljesen az enyém, illetve, a szóbelire való felkészülésé...

2015. jan. 25. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Télen rosszabb időben netezés, itthon kondizás. Meg direkt ezekre az alkalmakra letöltök egy csomó filmet és ilyenkor nézem meg. Levelezős vagyok emiatt vizsga időszakban a tanulás tölti ki az időm nagy részét. De mikor beköszönt a tavasz vagy nem kell tanulnom és nem esik az eső akkor nagyon sokat bringázok. Alkalmanként 60-100km. Van egy kis kertem ahol meg kukoricát krumplit zöldségeket ültetek és gondozgatom. Valamit szerelgetek az autón. Barkácsolok a garázsban. Élvezem a természetet. Esténként könyvet olvasok. Elalvás előtt pedig kicsit meditálok.
2015. jan. 25. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehéz megjelölni, hogy mennyi szabadidőm van, mert sokat vagyok túlórában a munkahelyemen, de általában 2h-6h szabadidőim van, amit internetezéssel, olvasással, takarítással, látszatra céltalan bolyongással a városban (legalább közben átgondolhatom a dolgaimat) töltök. ezeket a tevékenységeket egyedül töltöm, nincs családom, barátaim. Mivel nagyon rég csinálom így ezt a tevékenységkört, és megszoktam az egyedüllétet, nem igazán akarok változtatni rajta. (32F)
2015. jan. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!