Mivel töltitek a szabadidőtöket?
A szabadidőm igen kevés, hétköznap mindig 8-10 órám van, ez azt jelenti, hogy olyan 16-18 körül érek haza.
Miután hazaérek, eszek, foglalkozom egy kicsit a kiskutyámmal (megetetem, játszok vele, tanítom, sétáltatom, stb.), aztán pihenek, olvasok, gitározok, és, ha valami sürgős tanulnivalóm akad, akkor tanulok.
Aztán minden nap futok. Szeretek filmeket nézni (ezzel szeretnék foglalkozni), illetve mindenféle művészettel foglalkozni. Fotózni is szeretek, bár ezt mostanában ritkán művelem. A barátaimmal vagyok, olykor koncerte megyek, bulizni, vagy csak simán együtt lenni.
Ha jó az idő, akkor túrázni messze, kint a zöldben.
Sok időt töltök egyedül, mert nehezen viselem az embereket, de mondjuk ez alól a koncert az kivétel, és egy-két közelebbi barátom. :)
A hétvégéket sajnos muszáj pihenéssel töltenem, mert hétköznap iszonyúan hulla leszek, főleg, mióta kiskutyám van. Bár ma például kiállítás megnyitón voltam. :)
Egyetlen dolgon változtatnék: a szabadidőm hosszán. De 18 éves vagyok (és lány), most fogok érettségizni, úgyhogy hamarosan több időm lesz (ötödik évem a szakma, amikor is előfordul majd, hogy naponta csak két órám lesz). A május már teljesen az enyém, illetve, a szóbelire való felkészülésé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!