Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy en...

Ez azt jelenti, hogy en semmit nem jelentek neki?

Figyelt kérdés
Van egy "baratnom", minden ugy van mint egy igazi jo baratsagban, mindig mindenben egymas mellett vagyunk, ha talalkozunk mindig tudjuk ott folytatni a beszelgetest ahol abbahagytuk, akar hajnal kettokor is kereshetem, ha szukseg van ra akkor egybol ugrik, es ez kolcsonos. En legjobb barstnokent tekintek ra es ezt tegnap mondtam neki, o annyit irt ra, hogy koszoni meg, hogy orul neki es ilyeneket. Kicsit elbizonytalanitott ezzel a valasszal. Szoval en nem szeretnem ha valaki csak miattam, szanalombol beszelne velem vagy ilyesmi. En fujom fel vagy tenyleg nem tekint ram baratnokent?
2015. jan. 24. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt szánalomból nem tenné, biztos, hogy hasonlóan mélyek az érzései, hidd el többet számítanak a tettek, mint a szavak!! talán csak nem olyan ömlengős fajta, és nem jön a szájára ez a fordulat. Az számít amit tesz!
2015. jan. 24. 14:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, igazsd van ezen most kezdtem el gobdolkodni.

Csak olyan furcsa, szoval olyan nehez ilyen baratnot talalkni es ezert mindig attol felek, hogy csalodok benne is. Igy minden ilyen kis dolognal megijedek, hogy na az o baratsaga se oszinte

2015. jan. 24. 14:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsanat a helyesirasert csak telefonrol vagyok
2015. jan. 24. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Túlreagálod egyszerűen, ő emg nem az ömlengős típus. Ne variálj.
2015. jan. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!