Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érjem el anyámnál hogy...

Hogy érjem el anyámnál hogy vehessek egy kutyát?

Figyelt kérdés
Az lenne,hogy vennék egy benti kutyát minden "tartozékkal (tál,kaja,fekhely stb.)" és én fizetném az oltásokat meg minden ilyen dolgot,csak nem engedi az anyám,pedig már volt pár kinti kutyánk,a nagytesómnak is sok kutyája van mert tenyésztő és néha haza szokott látogatni a kutyáival,de azokat sem igazán szereti,régebben mikor még itthon lakott a tesóm akkor is volt kutyája és ugyanúgy nem igazán díjazta a kutyát.Régebben volt 2 kutyánk is,de velük nem volt semmi baja.Nagyon szeretnék újra egy kutyát,mert nem is tudok nagyon itthon mit kezdeni.Én foglalkoznék a kutyával,mert a tesóm a díjnyertes kutyáját is szoktam én gondozni(fürdetés,séta,stb.)A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 17. 13:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

Labrador is lehet panelban!

Megfelelő mozgás mellett a pásztor,terület őrző kutyákon kívül bármilyen fajta jó panelba!!

3-4 séta a kötelező amiből az egyik hosszabb, egy bichonnál pl a leghosszabb mozgós séta is lehet max 1-1,5 órás.Míg egy nagyobb testű inkább 1,5-2 órát igényel.

Rövid szőrű fajták meg tényleg nagyon szőrőznek.

2015. jan. 17. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!